Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar feleségül venni? Csak én érzem, hogy
ezek kifogások?
Figyelt kérdés
8 éve volt szeptemberben,hogy együtt vagyunk,3 gyereket nevelünk.(2 közös,egy az előző házasságomból).Mindig igérgeti,hogy elvesz, aztán meghátrál.Ő kezdte ezt a témát,hogy elvesz(7 éve elösször)aztán azt mondta a nővéremnek,hogy csak hülyéskedett,nekem utána azt, a tesómmal hülyéskedett.7 éve minden évben 4-5x megkéri a kezem,majd visszaszivja.Most nincs rá pénzünk,most nem jó stb.....Egyszer már elindultunk bejelentkezni,érdekes módon nem volt meg a személyije,utánna másodszorra hirtelen el kellett mennie dolgozni. Miközben tudja én mennyire szeretném,3 gyerekkel,32 évesen nem akarok lánykori néven lenni.De ennek ellenére soha nem hozom én szóba....
Házasságot kötni teljesen ingyenes, állampolgári jog. Ezt sokan nem tudják. Mi is ingyen kötöttünk házasságot, egy fityinget sem fizettünk érte.
Szerintem is kifogásokat mond. Csak azt nem értem, miért. Miért nincs benne annyi férfias bátorság, hogy a szemedbe mondja, miért nem akar elvenni feleségül.
2009. okt. 31. 14:44
2/11 anonim válasza:
mondd el neki ezt! és kérdezd meg tőle, többre mész mint mi innen a találgatásokkal. Mondd el neki , hogy te szeretnél így is hozzátartozni és mi ennek az akadálya. és ha csak ködösít akkor valószínű fél az elkötelezettségtől, és hagy egy kiskaput magának...
2009. okt. 31. 14:46
3/11 anonim válasza:
Hát nem tűnik eltökéltnek az biztos. A helyedben, ha amúgy jól megvagytok, és a gyerekekkel is jól bánik, nem foglalkoznék ezzel, de a legközelebbi lánykérésnél beszólnék neki valami "vicceset", hogy a római pápa is előbb fog elvenni, mint te, vagy ilyesmi. A névviselés nem olyan fontos dolog, bár egy ekkora családnál a jogi helyzet tisztázása nem felesleges. Betoji a párod, ha ennyi év után még mindig ezen vacillál.
2009. okt. 31. 14:47
4/11 anonim válasza:
Válts taktikát: ha legközelebb szóba hozza, ne reagálj, vagy mondd, h' meggondoltad magad, már nem akarsz a felesége lenni. Talán elgondolkodik rajta, h' ne ilyesmivel szórakozzon, főleg, ha pontosan tudja, h' neked ez mennyire fontos.
2009. okt. 31. 14:48
5/11 anonim válasza:
Szerintem manapság nem ciki egyáltalán "lánykori néven lenni" - gondolj bele, ma már sokan házasság után is megtartják az eredeti nevüket, nem változtatnak rajta semmit! Sok párról nem is lehet tudni külső szemmel, hogy házasok-e. Rólatok is azt látják, hogy együtt éltek, szépen nevelitek a gyerekeket - szerintem senki nem gondol Rólatok rosszat.
De értem én, hogy Téged nem csak ezért zavar a dolog. Volt már korábban házas? Nem lehet, hogy fél, hogy megint nem sikerül? Vagy a szüleivel mi a helyzet? nem láthatott tőlük rossz példát? Vagy barátaitól? Vagy nem lehet, hogy azt hiszi, hogy a házasság majd "langyosvizet" eredményez, a biztos tudatot, így tönkremegy a kapcsolat? Bár utóbbi miatt férfiak nem szoktak talán annyira aggódni.
2009. okt. 31. 15:17
6/11 A kérdező kommentje:
Igen jól megvagyunk,sőt...A gyerekeket is szépen neveljük,új ismerősök el sem hiszik,hogy a legnagyobb nem az övé.
De mégis bánt ez a téma és a legjobban az,hogy akkor minek hozza állandóan szóba?
Ismer,hogy ha Ő nem hozza fel én juszt sem kérdezek rá!
2009. okt. 31. 15:21
7/11 anonim válasza:
... persze kezdhetném azzal, hogy ezt a Párodtól kellene megkérdezni..., ettől függetlenül, lehet, hogy a szíve mélyén szeretne elvenni Téged, viszont lehet, attól tart, hogy a papírral esetleg megromlik idővel a kapcsolatotok. A hezitálása szerintem arra utal, hogy egyrészt szeretne elvenni /tudja, ő is, hogy ez Neked fontos/, másrészt viszont fél valahol attól, hogy így annyira "véglegesnek" fog tűnni a kapcsolatotok. Lehet, hogy bármennyire vagytok meg jól, meg akar őrizni valamit a függetlenségéből. A másik, hogy igazából egy jó kapcsolatnak nem a házasságlevél a záloga. Ha nagyon jól megvagytok, a papír csak jogi formaság. Viszont, ha ez Neked annyira fontos, akkor közöld a Pároddal, hogy Te így lennél boldog, ha elvenne Téged, mert Neked ez nagyon sokat jelent, és így nem vagy teljesen boldog, a házasság nélkül!
2009. okt. 31. 15:57
8/11 anonim válasza:
Miért nem szeretnél leánykori néven lenni? Mi házasok vagyunk, de nem vagyok xy-né. Egyszerűen az maradt a nevem ami eddig is volt, a leánykori. Ha a férjemnek jön levél vagy valami odaírom, hogy felesége, de még sosem kérték a házasságpapírunkat. Szerintem abszolút nem ciki...
2009. okt. 31. 20:01
9/11 anonim válasza:
Nem házasságpárti. Nincs semmi, ami arra ösztönözné, h elvegyen. Szültél neki 2 gyereket, főzöl, mosol rá, jól megvagytok, nem fogod otthagyni úgysem amiatt, h nem vesz el.
2009. nov. 2. 10:17
10/11 anonim válasza:
Ha nem szeretnék lánykori néven 3 gyerekes anya, akkor nem szülök, MIELÖTT elvesz a párom - vagy azt mondom, hgy nem érdekes, CSAK EGY PAPIR és nem akarnék mindenképpen feleség lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!