Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy kéttanús esküvő láz?
Itt most azokra gondolok,akiknek van családjuk,barátaik,akivel jóban vannak. Nem arra gondolok,mikor a felek nem beszélnek a családjukkal, hanem mikor szándékosan nem akarják meghívni a szeretteiket.
Ráadásul ezzel jár egy csomó balhé,hogy főleg a család részéről,hogy nem látták a pl a lányukat összeházasodni
Én egyáltalán nem látom, hogy láz lenne, éppen ellenkezőleg. Akárhol csak felveti az ember a kéttanúst, úgy néznek rá, mint a sorozatgyilkosra.
Ugyanezek az emberkék személyi hitelt vesznek fel a nagy lagzira; egymást licitálják túl, ki tud nagyszabásúbbat tartani úgy, hogy közben omladozik felettük a ház.
Ha lenne pénzem rá, sem tartanék nagyobbat.
oké, de az miért nem alternatíva, h anyut-aput-tesót meghívom, a többiek meg le vannak ejtve? mert engem speciel hidegen hagyna hogy az ángyikám féltesójának az unokahúga megsértődik. szíve joga, de lehet még azt sem mondanám el neki, h immáron feleség vagyok.
ha esküvőről lenne szó szerény kis házunk táján, akkor tuti, h a legközelebbieket hívnám meg, akikről tudom, h nem azt lesik hogyan zabáljanak ki a vagyonomból, hanem azért vannak ott, h velünk örüljenek.
egyébként sem tudnék annyi emberrel foglalkozni, és kiráz a hideg a habcsók ruháktól meg a mulatós zenétől.
22:13
Szívemből szóltál. Egy polgári esküvő a szülőkkel, nagyszülőkkel /nem élnek sajnos :( / testvérekkel /nyilván ha tesómnak már van családja, akkor ők is/, egy örömteli ebéd vagy vacsi velük, és inkább egy tartalmasabb és minőségibb nászút, minthogy a harmadunokatestvérem szomszédjának a nagynénjét is meghívjam, és sok százezret költsek ruhára, helyszínre, zenészekre, ja meg templomba is menjek.
Ha ez a kérdésed,akkor még nem láttál olyan családot,akik bár jóban vannak,de az egyik örömanya ezt akarja,a másik azt,ha nem úgy van akkor megy a hiszti,a sirás,a kiakadás,az érzelmi zsarolás,nem beszélve arról,hogy az eredetileg 20 főre tervezett esküvőt simán feltornáznák 200-ra,ezt igy csináld,az csak ugy jó,nem is értessz te hozzá,stb,stb.
Buktunk kb 100ezret azon,hogy visszamondtuk a lefoglalt dolgokat,de nem bánom,lemondtunk mindent,két jóbaráttal összeházasodtunk a tervezett hétvége előtt 2 héttel egy szerdai délelőtt,aztán pampoghatott mindenki,mi elmentünk nászútra
Én tengerparti esküvőt szeretnék két tanúval és egy fotóssal aztán szevasz. Semmi kedvem hónapokig szervezni (a szervezést mindennél jobban utálom), idegeskedni, hogy vajon jó lesz-e, jól érzik-e magukat, nem lesz-e valami gixer...ráadásul idióta rokonaim vannak, felét meg se hívnám szívem szerint, de szelektálni meg nem illik. Utálok középpontban lenni, smúzolni a vendégekkel, jópofizni idegenekkel és nem beszélve arról, hogy még táncolni is velük áááá
Kizárt dolog. Lesznek róla fényképek, azt meg lehet nézegetni és el lehet képzelni, hogy milyen volt. Az én szüleim amúgy sem házasság pártiak, nekik annyira mindegy lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!