Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon önző vagyok, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző vagyok, hogy csak kéttanús esküvőt szeretnék?

Figyelt kérdés

Csak a polgári lenne a közeljövőben, és több okból is nekem ez a megoldás tetszene a legjobban (anyagi és érzelmi okok is közrejátszanak).

Szóval csak szép csendben összeházasodnánk, és magunkban ünnepelnénk (persze a két tanúval koccintanánk).

A templomi egy-két (vagy több) év múlva lenne, oda többeket meghívnánk (közeli család és barátok), szóval nem lenne senki kihagyva az ünneplésből, csak a polgári szertartáson.

Ez nagyon elfogadhatatlan? Mert eddig a környezetemben senkinek nem tetszett ez a felvetés.

2012. júl. 19. 20:38
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok, légyszíves, nem olyan nehéz.
2012. júl. 19. 20:41
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Mi az hogy érzelmi okok is közrejátszanak?
2012. júl. 19. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
azért a legközelebbi hozzátartozókat illene meghívni. szülők, keresztszülők, ha van nagyszülő, testvérek és max elsőfokú unokatestvérek.
2012. júl. 19. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
44%
B+! A kérdésre válaszoltam. Nagyon nyafka vagy, ugye tudod. Szóval nem, nem vagy önző, de ne számíts arra, hogy évek múlva bárki is feléd tolja az arcát, nem ám egy mondvacsinált eseményre.
2012. júl. 19. 20:44
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Szia egyáltalán nem baj és elfogadható ez a te döntésed és kész és akkor lesz templomi esküvőd amikor neked jól esik és akkor mindenki ott lesz akit szeretnétek .És ha nem akarjátok nem is kell senkinek tudnia róla hogy ti már házasok vagytok:)üdv Zsani
2012. júl. 19. 20:45
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

"B+! A kérdésre válaszoltam. Nagyon nyafka vagy, ugye tudod. Szóval nem, nem vagy önző, de ne számíts arra, hogy évek múlva bárki is feléd tolja az arcát, nem ám egy mondvacsinált eseményre."

Ezzel egyetértek. Ha pl az én testvérem most házasodna és két év múlva meg meghívna egy esküvőre én megsértődnék. Milyen érzelmi okok,hogy nem hívod meg a közeli rokonokat,barátokat?

2012. júl. 19. 20:47
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem vagy önző, ez a te döntésed és ha így szeretnéd akkor senkinek semmi köze hozzá.

Az meg tény hogy a későbbiekben semmi értelme nem lenne a templominak. Felesleges lenne.

2012. júl. 19. 20:48
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem, mi is így fogjuk csinálni, csak templomi nélkül :) Ez a ti napotok, úgy legyen, ahogy TI szeretnétek! A mi családunk alkalmatlan a kulturált viselkedésre, plusz a szűk család is 20 fő, szóval két tanúsat tartunk. Ha ezen valaki megsértődik, a ő butasága...
2012. júl. 19. 21:01
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Én is valami ilyesmit szeretnék.Sajnos a páromnak már nem élnek a szülei,az én szüleim elváltak és szerintem még ilyen alkalomból kifolyólag sem lenne köszönet benne,ha mindkettőjüket meghivnám.Nekem külön-külön mindkettejükkel jó a viszonyom éppen ezért nem akarnám megbántani őket azzal,hogy csak az egyiküket hivom meg.Amúgy is hogyan dönthetnék közülük?Inkább legyen két tanús esküvőnk és kész,akkor legalább nem lesz sértődés...remélhetőleg.Bocsi,hogy a saját történetemet is beleszőttem a válaszba.Konkrétan a válaszom,hogy szerintem semmi önzőség nincs benne,ha csak két tanús eküvőt csináltok!Sok boldogságot nektek :)) !
2012. júl. 19. 21:34
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Ti esküvőtök, úgy csináljátok ahogy akarjátok. Nem tudom mi ezen az önzőség.
2012. júl. 19. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!