Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy kisebb esküvőt szeretnétek, közelebbi rokonokkal, akkor ti meghívnátok az unokatestvéreteket?
Engem unokatesóm nem hívott az esküvőjére, igazából utólag is tudtam meg, hogy férjhez ment, és kicsit zokon vettem... Persze ennek leginkább az volt az oka, hogy vidéken volt, és már nem fértem volna el, de azért mivel régen igen jóban voltunk nem esett jól.
Szerintem ez a mennyiség mellett attól is függ, hogy milyen közeli kapcsolatban állsz vele.
Nekem 3 unokatesóm van (3 fiú), és igen, meghívnám őket, mert nekem ők közeli rokonnak számítanak. A legnagyobb olyan, mintha a bátyám lenne.
De az elsővel értek egyet, ha vannak vagy tízen, akkor már nem biztos, hogy meghívnám őket (mert egy-kettőt "kiválasztani" gáz, akkor vagy mindenkit, vagy senkit).
24N
Hát figyi, valakinek a 30 fős is kis esküvőnek számít. Oda pl meghívnám őket, ha tartanánk a kapcsolatot. De mivel nem, így barátokat hívnék meg helyettük, kb. 10 főt.
DE, nekünk csak két tanús lesz meg a szülők, így nincs gond! :)
23N
Attól függ, hogy mennyire vagyunk jóban.
4 unokatestvérem van, 2 lány és 2 fiú. Ezekből csak a 2 lányt hívom meg.
A másik kettővel nem nagyon vagyunk jóban, volt egy családi vitánk ebből kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!