Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő októberben kisebb szűk családi körben, vagy egy nagyobb májusban?
Attól függ, mekkora a "kicsi" és mekkora a "nagy".
A mi esküvőnkön ott volt az összes (fontos) barátunk, néhány kolléga és a család (nagyszülők, szülők, testvérek, unokatestvérek).
60-an voltunk, nem nevezném nagy esküvőnek, de mégis, senki nem hiányzott onnan.
Sokan meghívnak olyan rokonokat is, akiket még sosem láttak ("mert rokon"), de minek, ezt sosem fogom megérteni.
Esküvő májusban szűk családi körben ;)
Májusban jobb idő van szebb a táj, és én kinti esküvőt szeretnék, azért, a szűk családi kör meg azért mert ez lesz életem egyik legszebb pillanata, szeretném ha minél meghittebb lenne.
A mi esküvőnk is októberben volt,szeptember elején kitaláltuk,1 hónap alatt megvettünk,elintéztünk mindent,és tényleg csak szűk családi kör volt,mert ketten voltunk a férjemmel a barátnőm és a férje voltak a tanuk:)!
Én nem is vágytam több emberre...
Nagyobb.
Végül is, esküvőd csak egyszer lesz, ez életed legszebb napja. Mi 200-an voltunk.
Miért lenne az esküvő az ember életének a legszebb napja? Akkor utána mi értelme az életnek, ha csak rosszabb napok következnek? :) Az esküvő egy fontos és szép nap, de ne mondjuk már ezt ki ilyen egyértelműen!
A miénk a kettő között volt, viszonylag szűk család és kevés barát vett részt. Szeptemberben tartottuk, gyönyörű időnk volt. Most is ezt választanám.
Az ha mindenkit összecsődítünk eleve kizárja, hogy ott legyen mindenki, aki fontos kijelentést. Aki nekem fontos az nem több 20 embernél. A többi csak kétszínűség. Természetesen ez a szám függ a rokonság méretétől is. Én azt tanácsolom, csak azt hívjátok meg aki valóban fontos nektek, ne azért, hogy jaj ugyan mit fognak szólni. Tavasz vagy ősz? Nos ezt ti érzitek, hogy melyik évszakot szeretitek jobban. Linkelek néhány inspirációt, hátha segít. :)
Ősz:
Tavasz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!