Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz. Igazából nincs szükségünk nászajándékokra, mindenünk megvan. A férjem azt szeretné, ha a meghívóban közölnénk, hogy nem kérünk ajándékot, csak pénzt. Én mondtam, hogy nem szeretnék pénzért kuncsorogni, ne fogadjunk el semmit, főleg ne írjuk bele már eleve a meghívóba, hogy mi elvárjuk a pénzt. Nekem nem arról szólna egy esküvő, hogy kitől mennyi pénzt lehet bezsebelni, de úgy látszik a férjemnek nagyon is számít. Nem nagy esküvő lesz, tényleg csak közeli rokonok és barátok. Az esküvőt közösen fizetjük, a közösen összegyűjtött pénzünkből, közös kasszán élünk.2013. júl. 18. 13:52
21/21 anonim válasza:
*mondani valakinek, hogy hozzon pénzt, mint versike formában betenni a meghivoba? Aki ilyenen megsértődik az inkabb ne is jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!