Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaza van a nővéremnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a nővéremnek, hogy ezzel "zsarolja" a párját?

Figyelt kérdés

Nővérem 3 éve van együtt a párjával, 2 éve együtt is élnek. Megbeszélték, hogy elkezdenek próbálkozni a babával, aztán összeházasodnak. A nővérem 5 hónapos terhes, viszont a párja nem akarja az esküvőt.

Emiatt a nővérem nem írja alá az apaságit, sőt, hazaköltözött. Úgy érzi, hogy a párjának csak a gyerek kell, ő nem.

Szerintetek igaza van?

2013. ápr. 15. 10:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
32%
Nincs igaza, undorító, amit csinál!
2013. ápr. 15. 10:51
 2/40 anonim ***** válasza:
59%
"This is beginning of beautiful friendship." Öszintén szólva elég aljas dolognak érzem amit a nővéred művel, de biztos lesznek hangok mellette is, de akár így, akár úgy nem indul vmi fényesen a gyermek élete.
2013. ápr. 15. 10:51
 3/40 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, ha a párja eleve nem akarta elvenni, miért hitegette? Megmondhatta volna őszintén, hogy nem akarja elvenni, és akkor a nővérem eldönti hogy így is vele akar-e családot alpítani.

Viszont azt sem hiszem, hogy emiatt a gyereket kéne bűntetni.

2013. ápr. 15. 10:54
 4/40 anonim ***** válasza:
82%

"Megbeszélték, hogy elkezdenek próbálkozni a babával, aztán összeházasodnak. A nővérem 5 hónapos terhes, viszont a párja nem akarja az esküvőt."

Ez önmagában is kifacsart és szomorú nehéz helyzet.

Úgy gondolom valahol igaza van, de minek lenne ilyen apja a gyereknek, menjen és kész, de ha anyagilag gond az elmenése akkor igenis legyen apasági végig és hagy tudja meg mi az hogy felelősség!

Elvégre megbeszélték!!!

2013. ápr. 15. 10:57
 5/40 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem menjen hozzá vissza a nővéred...attól hogy nem veszi el,még nem jelenti azt,hogy el is hagyja majd.Igy legalább esélye van a gyereknek egy családra,de ha nem megy vissza,akkor még esélye sem lesz.
2013. ápr. 15. 10:57
 6/40 anonim ***** válasza:
87%

ezert kell a regi jol bevalt sorrendet betartani

udvarlas osszekoltozes hazassag es csak utana a baba.

2013. ápr. 15. 10:58
 7/40 anonim ***** válasza:
88%
Én azért megértem a nővéredet is. Milyen érzés lehet már, hogy terhes vagy egy pasitól, és az ígéretének, a megfelelteknek hátat fordítva nem hajlandó elvenni??!! És mivel 5 hónapos terhes, már nincs más alternatíva, gyerek így is, úgy is lesz. Nem is értem, minek akart tőle pasi gyereket, ha elvenni meg nem kell???!! Gonosz és gyerekes dolog az apasági megtagadása, de legalább a pasi is látja, hogy milyen az, ha jól megszívatják. Hátha a fejéhez kap.
2013. ápr. 15. 10:59
 8/40 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy a válaszolók miért tartják olyan normálisnak azt, hogy a férfi megígér valamit, megbeszélik, hogyan lesz, aztán magasról tezs az egészre. Nemn, ez nem normális. Persze az sem normális, hogy ezt nem lehet megbeszélni, hanem zsarolással kezd a nő.

Bár ha ennyire nem bíznak egymásban, akkor eleve halálra van ítélve az egész. Csak megint a szerencsétlen gyerek fogja megszívni.

2013. ápr. 15. 11:01
 9/40 anonim ***** válasza:
45%
A második vagyok. Mert ez üzleti alapon megy? Egy gyerek - egy gyűrű v. mi a tarifa? Értem én, hogy az ember sem tartotta a szavát, de szerintem eleve elhibázott koncepció a gyerek - házasság árukapcsolás, mert mint a mellékelt ábra mutatja kissé nehézkes a visszaút úgy, hogy ne az szívjon, aki az egészről nem tehet (értsd a gyerek).
2013. ápr. 15. 11:01
 10/40 anonim ***** válasza:
78%
Én megértem a nővéred. Ha a párjának ennyit számít a szava, akkor talán jobb is, ha nem szól bele a gyereknevelésbe.
2013. ápr. 15. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!