Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a nővéremnek, hogy ezzel "zsarolja" a párját?
Nővérem 3 éve van együtt a párjával, 2 éve együtt is élnek. Megbeszélték, hogy elkezdenek próbálkozni a babával, aztán összeházasodnak. A nővérem 5 hónapos terhes, viszont a párja nem akarja az esküvőt.
Emiatt a nővérem nem írja alá az apaságit, sőt, hazaköltözött. Úgy érzi, hogy a párjának csak a gyerek kell, ő nem.
Szerintetek igaza van?
Szóval úgy volt, hogy elkezdtek beszélgetni a házasságról, gyerekvállalsról. A pasi mondta hogy ok, ő is szeretne esküvőt is, hagyják abba a védekezést és kezdjék el szervezni az esküvőt. A nővérem azonnal terhes lett, amikor ezt a pasi megtudta elkezdett mindenféle kifogásokat keresni, végül elismerte hogy nem akar esküvőt.
A nővérem nem azért akart gyereket, hogy a pasi elvegye, ő maga is akarta. Az más kérdés, hogy most miért nem tudnak leülni megbeszélni, a gyerek érdekeit figyelve.
Tudom, hogy én a nővérem felé húzok, ezért érdekelnek más vélemények is.

Szerintem a házassági ígéret nem játék, és a másik ember érzelmei sem.
Valószínűleg papír nélkül akart a fazon gyereket, lehet, hogy az anyós is közrejátszott.
Amit kimondok az legyen úgy, ahogyan mondtam, ez már nem óvoda.
Lehet, hogy a nővéred gyereket sem vállalt volna házasságon kívül. Én ebben nem látok zsarolást, aki d-gni tud, az tudjon házasodni is és felnőtt férfi apa módjűára gondolkodni.

"Emiatt a nővérem nem írja alá az apaságit, sőt, hazaköltözött. Úgy érzi, hogy a párjának csak a gyerek kell, ő nem. " - Ja, Kérdező, a nővéred jól kiszúr.... kivel is???
Hát, a gyerekkel mindenképp... meg sanszosan magával is... a férfivel nem különösebben, azért gyerekre vágyó nőt találni, és a gyereket elkészíteni nem olyan nagy etvasz, lássuk be...
Szóval nem lehet az tiszta véletlen, hogy a nők 9x%-a abban a helyzetben ha nincs házasság és terhes, akkor az apaságiért teper, és nem ellene...

#15, na ya, férfiként azt gondolom, hogy egy nő már csak azzal tudná jobban éreztetni velem a "dolgok súlyát", ha elmenne a közjegyzőhöz, és hivatalosan kijelentené, hogy nem tőlem terhes...
Annyira, de annyira érezném a dolgok súlyát, hogy majdnem rögvest pukkanna a pezsgő:))) - utoljára akkor éreztem ennyire a dolgok súlyát, amikor írásba adták nekem, hogy egy sorkatonának alkalmatlan utolsó kripli vagyok - tök depressziós lettem - arra az 5 percre, amíg kiértem a sorozó bizottság elől...
A férfi nem nő, csókolom, nem benne növekszik a magzat, nem az ő szervezetét bombázzák hormonok, hogy kötődést alakítsanak ki aka "anyai ösztön"... van egy kisebbség, aki ebből büszkeségi kérdést csinál valóban... de a többségünknek az azért annyira nem elrettentő, hogy a saját ösztöneink szerint minél szélesebb körben szaporodnak a génjeink...

Ha ennyire fontos lett volna a házasság, akkor előbb házasság, utána próbálkozás.
Nem kéne azért a gyereket büntetni, mert két felnőtt ember ilyen szinten nem tudja megérteni egymást. Én úgy szültem, hogy nem voltunk és nem is vagyunk összeházasodva, nekem nem volt fontos. Viszont ha úgy éreztem volna, hogy házasság nélkül nincs gyerek, akkor addig nem is estem volna teherbe, pláne nem szándékosan, amíg össze nem házasodunk.

Nem értem. Mi az, hogy hagyjuk abba a védekezést és tervezzük az esküvőt? Egy gyerek ha összejön akkor max. már csak 9 hónap... abból 4 hónapig már szinte a mozgás is korlátozott, egy esküvő szervezés sem 2 hét, akkor sem ha csak aláírni mennek. Mégis mit gondolt tesód, mikor lesz az esküvő? Utána?
És most ha végül mégis elveszi akkor minden jó lesz meg f@sza?
Bocs, de a pasi mellet tesód is tök hülye.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!