Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaza van a nővéremnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a nővéremnek, hogy ezzel "zsarolja" a párját?

Figyelt kérdés

Nővérem 3 éve van együtt a párjával, 2 éve együtt is élnek. Megbeszélték, hogy elkezdenek próbálkozni a babával, aztán összeházasodnak. A nővérem 5 hónapos terhes, viszont a párja nem akarja az esküvőt.

Emiatt a nővérem nem írja alá az apaságit, sőt, hazaköltözött. Úgy érzi, hogy a párjának csak a gyerek kell, ő nem.

Szerintetek igaza van?

2013. ápr. 15. 10:47
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
95%
Hiába nem írja alá. Pasi bemegy a bíróságra, elindíttatja a pert oszt csókolom. A nővéred meg, ha tagadja, hogy ő az apa-pedig igen-, fizetheti a dns-tesztet is.
2013. ápr. 15. 12:23
 32/40 anonim ***** válasza:
70%

Nézd a nővéred buta és hiszékeny, a pasi meg egy féreg.

Először kellett volna esküvő és utána abbahagyni a védekezést, nem fordítva. Semmi gond nem volna, átvágni sem tudnák. Ezért naiv.

Azért buta, mert az apaságit megtagadni felesleges (dns teszt, már kifejtették előttem), ráadásul a gyerek érdeke az, hogy lássa az apját is, valamint ha úgy alakul, kapja a gyerektartást is. Ez nem attól függ, hogy a nővéred rászorul-e a pénzre, hanem félre lehet tenni azt az összeget a gyerek 18 éves koráig is, ha neki annyira nem kell, majd megkapja akkor. A gyerektartás a gyerek joga, nem a nővéredé, ezt buta dolog lemondani róla. Ráadásul ki tudja, mit hoz a jövő?

U.i.: a nővéred helyében én aláírtam volna az apaságit, viszont szakítottam volna a férfival, mert olyan emberhez képtelen lennék a jövőben hozzámenni, aki így átvágott. A gyerekemet sem szeretném egy hazug, csaló emberrel együtt felnevelni. Láthatásra vihetné, amikor csak szeretné, de én nem élnék vele együtt és a kapcsolatot sem folytatnám. A gyerektartást meg elraknám a gyereknek.

2013. ápr. 15. 13:03
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindketten idióták. A pasi lehet, nem véletlenül nem akarja összekötni az életét egy olyan nővel, aki zsarolja, viszont lehetett volna benne annyi, hogy legalább nem ejti teherbe. Ennyi, hülyék gyülekezete, no comment.
2013. ápr. 15. 17:20
 34/40 Bence_ ***** válasza:
63%

Szomorú, hogy ilyen előfordul!

Amikor valaki gyereket vállal akkor ezt nem egy ígéretér teszi. saját magunkért vállalunk gyereket. Egy ígéret az elszállhat, de a gyerek megmarad. Nem lehet vissza vinni.

Tesód visszacsinálná?

Miután a csemete majd megszületik akkor fog rájönni, hogy mit is vállalt.

Nővéred esze is megérne egy misét.

Könnyen lehet, hogy a hapsi szimplán betojt mert leesett neki, hogy ez nem tréfa.

2013. ápr. 15. 17:40
 35/40 anonim ***** válasza:
63%
Pontosan, a gyerek egy önálló személy, nem egymás zsarolásának az eszköze. Ép ember gyereket azért vállal, mert gyereket szeretne nevelni, és nem azért, hogy eszköz legyen a saját életében, aki miatt "majd elveszik feleségül", "majd rendbe jön a házassága", "otthon tud maradni még 3 évig", "nem hagyja ott a pasija", stb.
2013. ápr. 15. 17:52
 36/40 anonim ***** válasza:
78%

Én alapból csak annak zülnék gyereket, aki elvesz. Mi az hogy előbb baba? Nevezz régimódinak, de nekem ez nem pálya. Ilyet velem senki nem játszana.

Más kérdés, hogy ha valaki annyira nem akar elvenni, akkor ha rákényszeríti abból csak feszkó van.

Összességében igaza van a nővérednek, de ebből csak rosszul jöhet ki. Az tuti mindenesetre hogy nem maradnék együtt egy ilyen görénnyel, se így se úgy.

2013. ápr. 15. 18:28
 37/40 Bence_ ***** válasza:
76%

Gyerek meg nem az ő tulajdona.

Megszabja, hogy mikor láthatja az apját.

2013. ápr. 15. 18:46
 38/40 A kérdező kommentje:

Sajnos úgy tűnik, apukának a gyerek sem kell :-(

Nővérem belement az apaságiba és hogy megosztott felügyelet legyen (nem tudom a pontos nevét), de a pasi nem jött el a gyámügyre és azóta nem is lehet elérni.

2013. ápr. 18. 14:29
 39/40 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Én nem szülnék az élettársamnak gyereket. Vegyen el először feleségül.

Mert, ha nincs papír, csak a gyerek, a szerelem akkor is elhalványulhat, és esetleg beleszeret valakibe és elhagy, se gyerektartás, se puszi.

Ha van esküvő, papír, legalább jogi következményei lehetnek a felelőtlenségének.

2013. jún. 4. 17:16
 40/40 anonim ***** válasza:
Utolsó tévedni tetszel, szülő és gyermek vonatkozásában a világon semmiben sem különböznek a szabályok aszerint, hogy a két szülő milyen kapcsolatban áll egymással, szülőként pont ugyanannyi jog és kötelesség illeti meg az apát és az anyát ha férj/feleség, ha élettárs, ha alkalmi kapcsolat.
2013. jún. 5. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!