Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valóban igaza van abban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaza van abban az anyósnak, hogy semmi beleszólásom nincs a saját esküvőnkbe?

Figyelt kérdés

Amióta elkezdtük az esküvőt szervezni, anyóssal folyamatosan az anyagiak miatt veszekszünk.

Ahhoz ragaszkodott, hogy az egyik felét ő fizesse, mert egyedül nem tudnánk kifizetni.

A másik felét a párom előlegezi meg a szüleimnek, akik kötöttek le két éve egy nagyobb összeget, de az az esküvő után 3 hónappal jár le. Párom szerint felesleges felbontani, és elveszteni a kamatokat, mert ennyit még ki tudunk fizetni.

Viszont anyós szerint így semmi jogom beleszólni a dolgokba, mert egy fillért sem fizetek be.

Ha párom nekem add igazat, akkor pedig azért hisztizik.

Szinte minden megvan már, mindenről párommal kettesben döntöttünk, de előtte kikértük mindkét szülő véleményét. Egyik választásunk se tetszik neki, ha valakivel találkozunk, rögtön jön az ő megmondta, hogy nem az kell, de a gyerekek nem hallgatnak rám dologgal.

Hogyan tudnék véget vetni ennek a dolognak, mert lelkileg páromat is, engem is nagyon megvisel az állandó veszekedés?

2010. máj. 27. 08:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha ennyire nem szeretnéd, hogy bele szóljon utasítsd vissza a pénzt, mert ez nem jó igy h a pénz kell de a tanács nem! Nekem nagyon kedves az anyósom a szüleim is de tudtam, hogy utálom a felhajtást ezért kis esküvőt tartottunk amit egyedül mi ketten kitudtunk fizetni. S senkinek nem kellett a tanácsát és pénzét kérni! Ha már házasodtok akkor azt a saját pénzetekből!
2010. máj. 27. 08:44
 2/24 anonim ***** válasza:
52%
"semmi beleszólásunk" az igaz vagy az hogy "mindenről párommal kettesben döntöttünk" ?
2010. máj. 27. 08:45
 3/24 A kérdező kommentje:

A semmi beleszólást ő mondja, mi pedig döntünk, ha kell, nélküle.

Mindenről kikértük a véleményét, de folyton olyan dolgokat akart ránk erőltetni, ami nem tetszik nekünk.

Inkább úgy döntöttünk, nem szólunk neki, csak a tények elé állítjuk.

Ezután tört ki belőle az egész.

És nem nekünk nincs beleszólásunk, hanem csak nekem, mint menyasszonynak.

2010. máj. 27. 08:49
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén szólva nálunk fel sem merült hogy addig legyen esküvő amíg ki nem tudjuk fizetni magunk. A mai világban azért nem olyan egyszerű a szülőktől elvárni ilyet. Mindkét részről 100.000 Ft -ot kaptunk nászajándék gyanánt, és kész.

Amúgy meg ha végülis ti döntöttetek akkor ne izgasd magad. Majd megnyugszik az anyósod.

2010. máj. 27. 08:51
 5/24 anonim ***** válasza:
56%

Talán a saját pénzetekből kellett volna az esküvőt megszervezni

Párodnak kéne megpróbálni az anyukájával lerendezni a konfliktusokat

2010. máj. 27. 08:52
 6/24 anonim ***** válasza:
25%
Lehet hogy anyósod úgy érzi könnyű Neked más f.szával verni a csalánt :S
2010. máj. 27. 08:53
 7/24 A kérdező kommentje:

A pénzt nem tudjuk visszautasítani, mert akkor nem tudjuk kifizetni.

Mi párommal nem akartunk nagy esküvőt, ő szedte össze úgy a rokonságot, hogy nagy legyen.

A felét még párom se ismeri.... De ha ő akarja hozni őket, akkor fizesse.

De ha azt mondom, ne jöjjön annyi ember, utána azért lesz a veszekedés.

Sajnos úgy érzem, most már teljesen mindegy, mit csinálunk, semmi sem jó neki.

Múlt szombaton pl azért hisztizett, mert párom apukájának a mostani felesége (anyós-após elvált lassan 15 éve) miért olyan ruhát nézett a boltban, aminek tüll az alja, mert az neki nem tetszik.

Lassan ott tartunk, hogy még azt is ő akarja megmondani, mit vegyenek fel a vendégek.

Étteremnél kaptunk egy listát, 20 féle hús van felsorolva, amiből lehet választani vacsira. Neki egyik sem tetszik, és máris jön a miért azt a helyet kellett választanotok, miért nem azt, amit ő mondott. Ha elvittük egy másikra, akkor drága volt, sárga volt a fal...

2010. máj. 27. 08:54
 8/24 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem ne csak anyós hisztizik hanem te is :)

Még a kákán is csomót keresel

2010. máj. 27. 08:56
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

Jajj, ne haradudj, segíteni nem tudok de eszembe jutott a saját anyósom. Na, ő is hasonló volt szervezés idején, de nem ennyire durva. Két kedvencem:

Szóba került, h ki lesz a videós a lagzin, hogy eddig is milyen jó videókat csinált bla-bla-bla, erre ő:

- mi az, h lesz videós, ne legyen, milyen hülyeség, nem erről kellene, h szóljon (hogy ezt mire értette, azt a mai napig nem tudom), egyébként is, Ő UTÁLJA, HA VIDEÓZZÁK

Mire én: de milyen jó lesz visszanézni utána, hogy milyen volt, hogy érezte magát a násznép, ki mit csinált...

Ő: Kit érdekel, h hogy érzik magukat a vendégek?!

Na én ennél a fordulatnál elhagytam a beszélgetés helyszínét...

2010. máj. 27. 09:02
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Én tudod mit csinálnék. Bemennék két tanúval a hivatalba, és összeházasodnátok, az nem kerül pénzbe senkinek. És még a pénz is megmarad. Aztán megpukkadhatna mérgében.Mit tudna csinálni, semmit!
2010. máj. 27. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!