Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valóban igaza van abban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaza van abban az anyósnak, hogy semmi beleszólásom nincs a saját esküvőnkbe?

Figyelt kérdés

Amióta elkezdtük az esküvőt szervezni, anyóssal folyamatosan az anyagiak miatt veszekszünk.

Ahhoz ragaszkodott, hogy az egyik felét ő fizesse, mert egyedül nem tudnánk kifizetni.

A másik felét a párom előlegezi meg a szüleimnek, akik kötöttek le két éve egy nagyobb összeget, de az az esküvő után 3 hónappal jár le. Párom szerint felesleges felbontani, és elveszteni a kamatokat, mert ennyit még ki tudunk fizetni.

Viszont anyós szerint így semmi jogom beleszólni a dolgokba, mert egy fillért sem fizetek be.

Ha párom nekem add igazat, akkor pedig azért hisztizik.

Szinte minden megvan már, mindenről párommal kettesben döntöttünk, de előtte kikértük mindkét szülő véleményét. Egyik választásunk se tetszik neki, ha valakivel találkozunk, rögtön jön az ő megmondta, hogy nem az kell, de a gyerekek nem hallgatnak rám dologgal.

Hogyan tudnék véget vetni ennek a dolognak, mert lelkileg páromat is, engem is nagyon megvisel az állandó veszekedés?

2010. máj. 27. 08:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

En visszapattintanam a lovet.

Es csinalnek egy olyan lagzit, ahol azok az emberek vannak ott akiket mi a akrunk, nem ismeretlen Muci neni a falu vegerol.

Meg a nagy szart.

Aztan majd nezegethettek korbe, hogy kik ezek az idegenek az eskuvon.

Ugyanez volt baratnomeknel.

A baratnom bent zokogott a WC-n es sikitozott hogy kik ezek az emberek, miert kell nekem az esluvom napjan idegeneknek megfelelni.

Az egesznek az lett a vege, amikor mindenki dajdajozott es senki nem figyelt a ferje odaallittatott egy kocst a vendeglotol nem messze es konkretan megszoktunk a sajat eskuvojukrol. (en voltam a tanu)

Szoval en sose csinalnek ilyet!

Sose engednem, hogy beleszoljanak, es idegen emberek legyenek az eskuvon.

Ne adjon egy fillert se de onnatol kezdve pofa lapos!

2010. máj. 29. 21:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Én ettől tartok,hogy ilyen anyósom lesz...
2010. máj. 30. 08:27
 23/24 anonim válasza:

Nehéz helyzet, valahogy most keresni kell a kompromisszumot,mivel ő így gondolkodik. Nem ez lenne a természetes, önzetlen normális gondolkodás az lenne-mivel ő egy anya és a gyerekéről van szó- hogy odaadja a pénzt segít,ha kell, de nem szól bele erőszakosan semmibe. De mivel ő nem ilyen, a pénzt meg valóban ő adja, sajnos kicsit alkalmazkodni kellene. Ha egyáltalán nem megy, valóban mondjátok le az esküvőt, és rendezzetek olyan lagzit, amit ti is ki tudtok fizetni.

Viszont nem is a lagzi a legnagyobb gond, hanem hogy utána mi lesz. Próbáljatok a későbbiekben minél kevésbé függeni tőle, ha meg tudjátok oldani, lehetőleg nagy dolgokat ne kérjetek tőle, és akkor tényleg nem lesz létjogosultsága beleszólni az életetekbe. Akkor is bele fog, arra készülj, de akkor már le tudjátok (teljesen jogosan) állítani!!!!

2010. máj. 30. 12:38
 24/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kész tények elé lett állítva, így kicsit megijedt.

Kihúztuk a vendéglistáról azokat, akik csak azért lettek meghívva, mert illik visszahívni. Igaz, utána számoltunk, és rájöttünk, ki tudjuk már egyedül is fizetni a lagzit.

Párommal megbeszéltük, hogy mondja meg neki, nem kell a pénz, de ha adni akar, adja oda nászajándékba.

Az esküvő után pedig elköltözünk, mert sajnos kissé közel lakunk hozzá, ezt még nem jelentettük be, majd talán a jövő héten.

Párommal azóta nem tudott összekapni, mert amióta párom kiállt mellettem, anyós pedig megsértődött, nem ment hozzá, hogy ne szidjon engem. Még telefonon se kerestük. Tegnap lejött, és meglepően alázatos volt, és gyorsan el is tűnt.

Nem mondom, hogy most minden megoldódott, de talán rájött, ezzel csak magának árt.

2010. máj. 31. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!