Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennetek a helyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek a helyben?

Figyelt kérdés
Aug 3-an lesz( lenne) az eskuvo, de ma a parom emailei kozott talaltam h 2napja regisztralt egy szexpartner kereso oldalra.... Szamon kertem mire a valasz nem O volt... Nana higyjem is el... Most arra gondol h a kedves exe muvelte mindezt... Mit gondolnatok???
2013. júl. 12. 17:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

én is tudom a jelszavát sőt a a bankkártya pin kódot a netbankos jelszót is stb....

de soha az életemben nem léptem be egyikbe sem ...... nem vásároltam a kártyával stb....

az az ö magán élete .... ergo semmi közöd hozzá

2013. júl. 12. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 10. válaszoló, de te mit tettél volna a helyében? Eszedbe sem jutott volna, h a párod volt? Na persze...
2013. júl. 12. 17:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Te ismered a párod,te tudod hogy hazudik e.Az esküvőig mindenképp bizonyosodj meg róla.
2013. júl. 12. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Beszélj vele! Hogy miért érzi úgy, hogy szüksége van erre, miért csinálta?

Már az is hozzásegíthet a döntéshez, hogy ezekre a kérdésekre hogyan reagál...

2013. júl. 12. 17:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem nincs mitől tarts. Azok akik meg akarják csalni a barátnőjüket azok nem adják meg a jelszavukat illetve másik mail címet csinálnak. A vőlegényedet bepalizták. Viszont ,ha én a te mail címedre regisztrálok akkor ő is féltékenykedhetne...

Te ismered ,hogy van e olyan hülye ,hogy a saját címét adja meg ráadásul megkérjen ,hogy keress meg egy emailt.

2013. júl. 12. 18:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Vagy csak olyan hülye volt, hogy nem törölte ki :)

Amúgy ha az exe tudta a jelszavat, akkor miért nem változtatta meg?

2013. júl. 12. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
10-es vagyok, és NEM. Nem jutott volna eszembe, hogy a férjem volt, mert érte tűzbe teszem a kezem. Nem sok ilyen kapcsolat van, tudom, mint a miénk, de nem is lenne szabad fele ilyen jóba belemenni csak azért, hogy ne legyünk egyedül. Olyanban is éltem, mint amit itt látok, nem érte meg. Ha nem bízol valakiben, akkor megette a fene az egészet! Én nem mennék így hozzá. 29N
2013. júl. 12. 18:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Ti mikor regisztráltatok ide, a GYK-re? Itt is küldtek egy visszaigazoló e-mailt, amire ha nem kattintasz rá, akkor nem tudsz belépni. A partnerkeresőnél ugyanígy működik. Ha meg törölni tudta a vőlegényed az ottani regjét, az azt jelenti, hogy be tudott lépni, tehát már járt ott. A kedves párod hazudik és qrvákra vadászik.
2013. júl. 12. 18:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó jól írta: törölni úgy tudta, hogy előtte beregisztrált! Amúgy ti mióta vagytok együtt? Eddig is szivozott az ex?
2013. júl. 12. 18:53
 20/20 A kérdező kommentje:
2eve vagyunk egyutt... Igen eddig is voltak huzasai az exnek... Nem birja elfogadni, hogy elhagytak.. Reszletekbe nem mennek bele de nem 3.miatt. Van kozos gyerekuk, de azota lett ujabb gyereke aki 2eves, de mar ot is egyedul neveli.. Egyebkent emailon keresztul siman beleptem arra az oldalra nem kert jelszot.. Mindezt telefonrol. Megbiztam benne soha nem adott okot ketelkedni. Dolgai kozott pedig abszolut nem kutakodok... Most azert tettem mert turelmetlenul kivancsiskodtam az utazas miatt... Zavaros jelenleg minden. Parom allitja nincs ilyenre szuksege... Mindenesetre ezt a 7veget kulon toltjuk. Lesz idonk gondolkozni...
2013. júl. 12. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!