Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az esküvő közeledtével érzitek, hogy nem akartok kötöttségben élni, nem szeretnél gyereket sem, pedig erre volt alapozva a kapcsolat?
Egyre jobban érzi az ember hogy sok volt, elég volt a napi hisztikből, stresszből, hogy valakihez igazodni kelljen mindig.
Gondtalan, boldog életet szeretnék, de lehet abban ő már nem lenne benne.Ez mennyire érintené rosszul?
vagy ha mégis velem akarna lenni, sohasem akarnék gyereket, sőt olyan munkát sem , ahol csak egy kis felelősség is van az emberen.
Megelékszem a minimálbérrel is, és nem szere3tnék előre lépni sem, de a párom, főleg (ha meglenne az esküvő) az ellenkezőjét várná el.
Hogy rengeteget dolgozni, mert a kisgyereknek majd kéne minden.
De én semmit sem szeretnék ebből, de felé érzek szeretetet, és szerelmet, de nem akarom szétdolgozni sem, azért mert ő gyereket akar.
Én csak 8 órát akarok dolgozni, valami nyugis helyen, aztán délután csak pihenni, tv-zni, netezni.
Van ezzel más ember is így, esetleg párok tapasztaltak ilyet?
Nekem már most nincs tervbe a gyerek, de még házasságtól is félek, most is 3 csaj tetszik :D
Kérdésedre váaszolva, egyezzetek meg most, ha nem megy akkor a házasságnak végképp nincs miért megköttetnie, mindkettőtöknek rámenne úgyis a kedve időn belül
Már az írásodból kivenni hogy nem akarod ezt, hogy mennyire érintené rosszul? Szerintem inkább elfogadná most, mint majd 2 év múlva
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!