Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői fotózás kutyával (2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői fotózás kutyával (2 éves beagle! ) szerintetek mennyire kivitelezhető? Hasonló kutyás tapasztalatokat várok!

Figyelt kérdés
Elég virgonc a drága, játékos, nem bír egy helyben maradni, mindent látnia és szagolnia kell, és ami a legrosszabb, hogy örömében ugrál mindenkire, akit meglát. Tönkreteheti a ruhánkat?

2013. jún. 10. 18:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

Két hete volt az esküvőnk, előtte nap volt a fotózás, ahová mindhárom kutyánkat magunkkal vittük :)) bár ők jól viselkednek, nem ugrálnak és szépen mennek egymás mellett, azért jutalomfalatra és egy sípolós játékra itt is szükség volt. És természetesen egy segítőre, aki vigyáz rájuk, ha épp csak minket fotóznak. Ha veletek is megy valaki, aki vigyáz a kutyusotokra, én azt gondolom, hogy egy-két képet simán be lehet vállalni :)) ha szeretnétek szerintem ne hagyjátok ki. Én imádtam hogy velünk voltak.

Másnap a szertartásra már csak az egyik kutyusunk jött velünk, ő hozta a gyűrűt :D utána egy barátnőm hazavitte.

Mindenkinek nagyon tetszett.

Sok boldogságot kívánok nektek!!

[link]

2013. jún. 11. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok párnak a házi állata is szerepel a képeken. Van, aki macskával is fotózkodik. Természetsen, legyen, aki vigyáz az állatra.
2013. jún. 11. 11:34
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok hozzászólást, én is csak a fotózásra akarom magunkkal vinni, pár kép erejéig, a vendégek közé már nem merném... pláne, hogy a beagle, ha teleette magát, akkor is úgy tudja kikunyerálni a másik kezéből a kajafalatot, mint aki 1 hete semmit sem evett... :DD imádom a nézését ilyenkor!!!

szóval meggyőztetek, köszönöm a tapasztalatokat, reméljük jól sikerül!! :)

2013. jún. 11. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért nincs megnevelve, így igen nehéz lesz.
2013. jún. 11. 22:38
 15/15 anonim válasza:
Szerintem ne kutyahoz akarj hozzamanni hanem egy jolnevelt emberallathoz.
2013. jún. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!