Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérnek esküvőre mennyit kellene adni?
29 nek
De most nem erről van szó amit te írsz. A kérdező a másik oldal és ő tanácsot kér. Nem azt vitatjuk mennyinek örülsz, nyilván mindennek örül egy normális ember, akármennyit is kap. Meg nem nyerészkedésből csináltam esküvőt, főleg hogy 23 fő volt összesen. Csak annyit mondtam , hogy közeli rokonok nagyon kitettek magukért. 50 ezer volt az alap amit ismerősöktől kaptunk. És a 20 az nagyon kevés, mert illik rendezni a kaját. Ha megteheti adjon többet. Hiszen szeretetből adom a testvéremnek nem? Akkor nem garasoskodom hanem kiteszek magamért, főleg ha megtehetem.
"Csajáéknál" Jézus... Ennyire unszimpatikus valakit, mint te.
Először közlöd, hogy te 20ezer forintnál többet nem vagy hajlandó a saját testvéredre költeni, mert minek...
Aztán a menyasszonyát, élete párját meg a "csajának" titulálod.
20ezer forinttal majd éghet a pofátok.
nem tudom, mennyit és mit ad hugom a szombati esküvőmre...de biztos vagyok benne, hogy kitesz magáért...és mivel jövőre ő házasodik az esküvőm után már rakom is félre a pénzt neki, pedig egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag...de egy év alatt összegyüjtök neki annyit, amennyit csak tudok...a lehető legtöbbet szeretném neki adni...pénzt kap, mert tudom, hogy ők is lakásra, házra gyűjtenek...egy biztos....a hugomról van szó, akit a végtelenségig imádok, és mindent megkap, amit csak adni tudok neki!!!
24L
Kérdező! Nem szeretném, hogy a testvérem legyél. Nem is igazán a pénzről van szó, hanem a hozzáállásod a katasztrófa. Erre szokták mondani, hogy minél több pénze van valakinek, annál zsugoribb... Testvérnek 20 000 Ft-ot adni, mikor ketten mentek??? Tudom, hogy nem szabad mások zsebében turkálni, de ha olyan jól keresel, akkor embereld már meg magadat egy kicsikét!!!
Lehet osztani, hogy milyen anyagias vagyok, meg az esküvő nem erről szól, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!