Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen ruha jó esküvőre?
2013. máj. 31. 22:41
1/10 anonim válasza:
inkább az első, a második talán túl laza egy esküvőre. alulöltözöttnek se jó lenni. picit olyan, mintha a nyáresti Duna parti sétát szakítanád meg az eskövővel
4/10 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, de a 2. jobban.
5/10 anonim válasza:
Nekem a 2. jobban tetszik, de esküvőre az 1. megfelelőbb.
6/10 anonim válasza:
Nem, meggondoltam magam, 2. is tökéletes, az is nagyon csinos!
7/10 anonim válasza:
1. tetszik jobban. Elegáns, jobban illik egy esküvőre szerintem.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen esküvőre. Gondolom nagyjából tudod, hogy a jegyespár rokonai és barátai melyik társadalmi réteghez tartoznak, ettől tedd függővé, hogy hogyan öltözöl, mert az nagyon kínos, amikor rajtad kívül mindenki lazább/elegánsabb ruhában van. A fenti ruhák csinosak, de a második meglehetősen hétköznapi, persze ha farmeres-pólós násznép lesz, akkor pont jó.
9/10 anonim válasza:
Inkább az első. Elegáns, csinos, időtálló.
A 2. nekem kissé idétlen, na meg hétköznapi.
10/10 A kérdező kommentje:
Szűk család+barátok esküvő lesz,polgári szertartással,utána vacsorával.
A menyasszony is úgy mondta,hogy egy nagyon egyszerű ruhában lesz,ezért gondoltam,hogy az elsővel lehet túlöltözött lennék.
Amúgy nem biztos,hogy ez a két ruha lesz,mert itthon is vannak ruháim,ezért lehet nem áldoznék rá külön,inkább csak a stílust akartam szemléltetni,hogy melyik megfelelőbb.Nem akarok nagyon alul öltözött lenni,de az ellenkezője sem,mert az is ciki tud lenni..
2013. jún. 1. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!