Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérnek esküvőre mennyit kellene adni?
29
senki nem mondta hogy 60 vagy 100 ezret kell elvárni. Én nekem sem számított a pénz az esküvőmön. Hiszen a tesómék nem valami jó helyzetben voltak és annak örültem hogy eljöttek és nem kértünk semmit.DE
itt most a másik oldalról van szó, és mi csak azt írjuk le hogy én mennyit vinnék a testvérem esküvőjére. 100 ezret, mert megtehetem mint ahogy a kérdező írta is.Tudom hogy a kaját illik kifizetni, tudom hogy szükségük van arra pénzre, megtehetem. 20 ezer manapság a villanyszámlára nem elég, nem egy nászajándéknak. Nyilván ha a kérdező nem keresne jól, akkor ahhoz igazítanánk az összeget. itt nem elvárásokról van szó, hanem csak tanács.
Ne haragudj, de 20 ezer tényleg röhely, hacsak nem nagyon távoli és nagyon szegény rokonok, ismerősök vagytok.
Annál még a vacsorátok is többe kerül, akkor ne beszéljünk a többi költségről és hogy azért őket is megajándékozzátok.
Mi bátyáméktól 100 ezret plusz ajándékot kaptunk tavaly.
20 ezret nem kaptam senkitől, 50 volt a minumum 2 személyre, de inkább 60 és 80 között.
Én még gyerek voltam, mikor az övé volt, de a fia esküvőjén biztos kiteszek magamért.
Smucerákok, lehet lepontozni!
22:18
De a kérdésben NEM erről volt szó! Honnan tudod te, hogy a kérdező báttya miért tarja a lagzit?
Szerintem nagyon kicsi százalékban tartják az emberek a pénz miatt, mert ami bejön, az el is megy, max marad valamennyi egy kis nászútra és kész. De szerinted nem lenne lehúzás elvárni a fiatal pároktól, hogy szép lagzit tartsanak, jó kaját adjanak, jó zenekart hívjanak, szép étteremben lássanak vendégül a rokonságot( aki ugye illik meghívni, mert hát rokonság), anélkül, hogy pénzt adnánk nekik? Sosem értettem ezt a smucig hozzállást. Én ha elmegyek egy esküvőre nem sajnálok pénzt adni nekik, a közös jövőjük elkezdéséhez és persze a saját fogyasztásom kifizetéséhez, nem várom el senkitől, hogy ingyen megvendégeljen engem, csak mert ők akarnak házasodni. Szóval én sosem értettem ezt a hőbörgést, ami mindig megy ezen az oldalon, hogy márpedig én nem adok pénzt lagzira, mert ne azért hívjanak meg, hogy fizessek, és ne én fizessem már a lagzijukat és blablabla. Nem tudom, hogy lehetnek ilyen smucig és rosszinulatú emberek...
Ettől függetlenül ez a kérdés nem erről szólt, hanem, hogy kevés-e 20 ezer forint. Ami, szerintem megkérdőjelezhetetlenül kevés, akárkinek akármilyen fösvény elvei vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!