Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérnek esküvőre mennyit kellene adni?
Én írtam a 60-at barátoknak,százat a tesóknak hozzászólást...
Mi úgy számoltuk ezt ki,hogy mindenképpen legyen benne AJÁNDÉK is,tehát a kajánk az kb egy 10-es volt fejenként,szállás szintén(mivel azt is fizette a pár),és ezen felül kaptak 20ezret,ami valóban egy ballagási pénz manapság...
Nekünk is volt esküvőnk,nem azért szerveztük,hogy pénzt kapjunk/vártunk el valakitől,sőt a barátaink kb. 10-en összefogtak és egy balatoni nyaralásra fizettek be..
Viszont mi miután túl voltunk az esküvőnkön képben voltunk az árakkal,a kiadásokkal,stbstb...Így alapnak gondoltuk,hogy valóban AJÁNDÉKot adjunk a terveik megvalósításához...
Én sem értem ezt a rosszindulatot,meg sóherkedést...Ha engem meghívnak valahová vendégségbe,akkor is viszek ajándékot,nemhogy egy lagziba ahol az ajándékozásnak meg szerintem hagyománya is van...
Köszönöm a válaszokat.
Úgy döntöttem a tizenhatos tanácsát fogadom meg.
20 ezret adunk. Adhatnánk többet, de nem adnám szívesen. Egyszerűen minek olyan sokat?
"Adhatnánk többet, de nem adnám szívesen. Egyszerűen minek olyan sokat?"
Gratulálok, remélem a testvéred sem szeret téged jobban ennél. Mert az tuti, hogy nem érdemled meg. Én a saját testvéremtől semmit nem sajnálok, amíg nekem nem kell nélkülöznöm...
Ha jó viszonyban vagytok, azonban a pénzt mégis sajnálod (igen vannak ilyen emberek, akik utálnak pénzt kiadni bármire is, nem annyira elítélendő ez), akkor készíthetnétek valami személyes ajándékot számukra. Pl. Egy szép nagy montázst a fiatalkori (baba-kisgyerek-tini-egyetemista korukból) és a kedvenc közös képeikből (ebből legyen több). Szépen kereteztesd be, olyan stílusú kerettel, ami illik a lakásukba. Vagy ha még esetleg nem csinál senki ilyet az esküvőre, akkor egy ppt-t is ugyanebben a témában.
Amúgy nem akarlak ezzel zaklatni, de összesen adtok 20ezret, vagy még a menyasszonytáncnál is valamennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!