Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérnek esküvőre mennyit kellene adni?
Kérdezőék jól állnak,ezért nem elég a 20, a kaja többe kerül.
De az utolsó hozzászólása,miszerint még mászkáljanak ajándékért,az felháboritó.
"Nem kötelező, de most mászkáljunk ajándékért? Valamit meg csak adni kell."
Elég szomorú, hogy így állsz hozzá tesód esküvőjéhez. Nem az háborít fel, hogy "csak" egy húszast adnál, holott jól keresel, félreértés ne essék. Csak nem értem, hogy ha elvileg jó viszonyban vagy vele, akkor miért tanúsítasz ilyen "leszarom,legyünk túl rajta" viselkedést.
Annyit adj, amennyit jó szívvel adsz!
10-et fejenként szerintem ismerős esküvőjére illik maximum, ugyanis ez általában az étel összege - jobb helyeken még ki sem jön ennyiből.
Ha megtehetném, a testvéremnek annyit adnék, amennyi mellett még nem kell szűkölködnöm a hónapban.
ivilicous
nem tudod h a válság a gyakori oldal felhasználóit nem érintette?
Undorító, hogy az esküvők, ballagások tényleg arról szólnak, hogy kitől mennyi pénz folyik be. Nem adnék többet. Ne ez legyen a divat.
Lassan már egy 8.-os ballagásra pénzt kell adni, mintha doktorit írt vola.
Nekem is volt esküvőm és külön kértem minden családtagot, ne adjanak pénzt, nem ezért tartjuk (hányok az anyagiasságtól). És egy tök jó szolíd esküvőt tartottunk egyszerű ebéddel és egyikünk családja sem gebedt bele a terhekbe.
Ha valaki megteheti tartson nagy lagzit, szívük joga, de ne azért, hogy majd az ára meg még egy kicsi úgyis bejön a rokonságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!