Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Jövőhéten lesz az esküvőm, és gondom van a frizurámmal! Van valakinek vmi ötlete?
én mindenkit felpontoztam:) nekem mindegyik hasznos volt...bár h gyújtsam meg a hajam kevésbé:) de nem kell ugye szomorunak lenni:) jot mosolyogtam rajta... :)
most már aztán végképp nem tudom mi legyen...hétvégén kisérletezek ezzel is azzal is...hogy nagyjábol mi az, ami jól fog állni és tart is...
nagyon szépen köszönöm a képeket! sokat segítettetek!
3#20# vagyok.
Tehát tényleg dedó, és álljak neki pontozni. Kifejtettem a véleményem a hölgy kérdésére. Ha valakinek nem ez a véleménye, az írja meg, de ne pontozzon le másokat. Ez lenne az intelligens megoldás. Pontozzatok olyanokat, aki azt írja neki, hogy gyújtsa fel, ami nem válasz, vagy barom válasz a kérdésre.
Jaj várj. Nem. Pontozzátok le ezt is. Mert a fentebbi dologhoz iq is kell(ene), így egyszerűbb!
ezt én se értem. semmi se jó? minden le van pontozva?
nem hiszem, hogy az oldalnak is az a jó, hogy szinte minden kérdésnél a 3 oldalból 1 arról szól, hogy néhányak kiírják, hogy minek kell lepontozni, aztán páran egyetértenek, végül jönnek, akik dedósoznak, hogy miért a pontozással foglalkoznak a válaszadók.
Ez volt a legnagyobb baromság, amit itt be lehetett vezetni...
Az "üzemeltetőket", moderátorokat nem zavarja, hogy nem a kérdésekkel foglalkoznak, hanem a pontozással? Szerintem ez az oldal így kezdi elveszíteni az értelmét... 100 válaszból 50 a "nepontozzle" "minekkellpontozni" "minemtettszett" és társairól szól...
Pont azon gondolkodtam még mielőtt elértem a lepontozós válaszhoz,hogy az egyik kedves válaszolót,aki belinkelt egy csomó képet és próbált segíteni, és nem csak egy mondattal,hanem vette a fáradságot és keresett,kutatott lepontozták 60valahány százalékra. Miért??? Most komolyan érdekel,mert szerintem hasznos volt a válasza. Azért,mert nem egyforma az izlésünk és esetleg nem tetszenek valakinek azok a frizurák (bár sztem szépek nagyon),azért miért kell lepontozni? Értékelni kellene,hogy vette a fáradtságot és segíteni próbált. Kérdező ezt nem Rád értettem,mert gondolom,hogy nem Te pontozol le senkit.
3. válaszoló voltam
ne foglalkozzatok azzal, hogy ki hogy mit pontoz...ez minden kérdésnél igy van sajnos....tök fölösleges:) nekem segítettek és ennyi:) bár most már oldaltarkókontyba gondolkodom....szóval nem vagyok egyszerü menyasszony igy egy héttel az esküvő előtt:D:D:D
és tényleg köszönöm mindenkinek!
Nekem az eleje hátra lett tűzve, mert szép az arcom, azt akartam, hogy látsszon, de a kontyot nem szeretem, így hátul pedig le volt engedve, és be volt göndörítve. A képeken, szertartásokon még jól tartott. A lagziban teljesen kilógta magát, de amúgy nem néz ki szarul a képek meg a videó alapján.
Nekem ott volt a fodrász is a lagziba, hogy csinálja, ha kell, de nem csinálta, mert nem kértem.
Olyan jól szórakoztam, le se szartam a hajam. :)
szegény fodrász:) igy is csinálhat előtte jópár frizut:)
na eldöntöttem...laza oldalkontyom lesz, hullámosan persze..de mivel fel lesz tüzve, nem dobja ki magát...és az az egyé két tincs, ami kiengedve lesz, talán úgy marad!:D
kipróbáltam magamon nagyjábol nem túl szépen hétvégén...de a lényeg az volt, hogy lássam, hogy áll...sztem szuperül...a fodrász megy ügyi, szépen megcsinálja majd!
köszönöm a válaszokat!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!