Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Jövőhéten lesz az esküvőm, és gondom van a
frizurámmal! Van valakinek vmi ötlete?
1/32 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem, hogy kiengedett hajat szeretnék, max egy pici része legyen feltűzve...szóval semmiképp sem kontyot :)
Kérdés, hogy milyen hosszú a hajad, és hogy mennyire dús. Ha nem akarod feltűzni, akkor nehéz belőle bonyolult frizurát készíteni. Nem tudom, hogy hánykor lesz az esküvő, de egyrészt lehet, hogy meleg lesz (hátha megjön a nyár), másrészt a kiengedett haj nehezebben marad szép 8-12 órán keresztül. Én egyébként a fodrászodat hívnám fel, hogy nem lesz jó a frizura, mert kirúgja magát. Lehet, hogy ha besütné, megmaradna.
2013. jún. 6. 08:58
Én imádom azokat a hajakat amik csak fél oldalra vannak tűzve. Nem fel. Hosszú, lóg, de csak az egyik oldalt. Romantikus, egyszerű, és szép.
[link]
Valami ilyesmire gondoltam!:)
2013. jún. 6. 08:59
Kontyot csinálsz a fejed tetejére, a kontyot jól átitatod lámpaolajjal, és meggyújtod. Ennél látványosabb "csavart" nem rakhatsz bele :D:D:D:D
2013. jún. 6. 09:23
Nekem is ki volt engedve a hajam az esküvőmön és egyik oldalon volt eltűzve ugyanolyan rózsával,amilyen a csokromban volt. Nagyon szép volt. Igaz nekem be volt rakva a hajam, bár az én hajam nagyon jól tartja magát. A rakás 1 hétig megmarad benne,pedig majdnem derékig ér a hajam. Sima hajból is szép lehet talán...
2013. jún. 6. 09:26
6/32 A kérdező kommentje:
délután négy órától lesz az esküvő, de előtte fotózás...az egyenes hajam több tiz orán át képes szép maradni, hiába a forróság...a fodrászommal természetesen beszéltem, ő is keres képeket, gyűjt ötletet, igyekszik kitalálni valamit...tehát tudja, hogy a göndör nem marad meg benne, hiába sütöttük be multkor kilónyi lakkal...ez van, ilyen a hajam....nem engedi magát:)
második...neked köszönöm a képet...tetszik, nem zártam ki:) esélyes, csak ugye egyenes kivitelben!
még várok képeket!
köszönöm!
7/32 A kérdező kommentje:
kedves harmadik! nem szeretnék égni az esküvőmön de azért köszi! :)
negyedik! akkor neked is hasonló lehetett, mint amit a második válaszadó linkelt:) biztos gyönyörü volt:) lehet, hogy hasonló lesz csak egyenes hajjal:) még azért várok ötleteket! köszönöm!
Félkonty, csak a felső része feltűzve, akár kis csigákkal is, bele orchidea. (bele tudják tenni a kis vizes tégelyével együtt, kitart sokáig és szerintem nagyon szép.)
2013. jún. 6. 10:18
2013. jún. 6. 10:21
[link]
Nekem ez a haj az egyik kedvencem. Ha a hajad engedi, szerintem nagyon jól mutat egyenes hajjal is, valami szép fejdísszel.
Esetleg az örök favorit:
[link]
2013. jún. 6. 10:46
Kapcsolódó kérdések: