Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » S. O. S. Jövőhéten lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Jövőhéten lesz az esküvőm, és gondom van a frizurámmal! Van valakinek vmi ötlete?

Figyelt kérdés
Volt próbafrizura, ami tetszett, de mivel göndör volt, nem tartott két három óránál tovább...a hajam sajnos teljesen kilógja magát, ezért úgy döntöttem, hogy a rendezetlen göndörből lett egyenes haj helyett legyen végig rendezett egyenes....de nem akarok egyszerü, hétköznapit....kéne bele valami csavar, ami feldobja...segítenétek? ezer képet végignéztem már, de egyik se volt az igazi...hátha ti tudtok mutatni olyat, ami megfelelő lenne! :)

2013. jún. 6. 08:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudnál a hajadról egy képet linkelni? Hátha úgy jobban bele tudjuk képzelni a neked valót! :)
2013. jún. 6. 10:53
 12/32 A kérdező kommentje:
háááát nem nagyon:) mell alá érő tépett fazonu:) oldalfrufrus, középen elválasztva annyira nem áll jól....a szine sötétbarna, a vége sötétszőke, ombre verzióban, de ez talán lényegtelen :) közepesen dús...amúgy dús lenne, de egy hajhosszabbítás alkalmával sikerült a felét tőböl letörni...szóval átlagosnak mondható a dússága :) ja és lefelé vékonyodóan van vágva:)
2013. jún. 6. 11:00
 13/32 A kérdező kommentje:
de szükség esetén tudom dúsítani póthajjal :)
2013. jún. 6. 11:01
 14/32 anonim ***** válasza:
73%

Hasonló hajam van, mint neked, a göndör nem marad meg benne, sajnos anno a ballagásomkor megtapasztaltam. Amikor az esküvőm volt, direkt nem gondolkodtam göndörben, kontyban pláne nem (utálom a kontyokat :D)... Hát.. A legtöbb esküvői frizura göndör és/vagy konty :D De végül kinéztem egy olyat, hogy hátul csak minimálisan van besütve (ezt nem rúgja ki), oldalt pedig két tincs megcsavarva hátratűzve. Ez volt az alap:

[link]

Ez lett belőle:

[link]

De a féloldalra tűzöttek is tetszenek, szerintem próbáljatok ki minél többet. Lesz hajdíszed vagy fátylad? Mert az is befolyásolja, hogy milyen lehetőségek vannak :)

2013. jún. 6. 11:09
 15/32 anonim ***** válasza:
62%

[link]

[link]

[link]

[link]

na ez mind egyenes:) szerintem 2. a legjobb.

2013. jún. 6. 11:20
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

a fonás tetszik? az végülis lóg, nem is konty...

[link]

ez mondjuk nagyon szép, akár olyan virággal, ami a csokrodban lesz:

[link]

(mondjuk ehhez kéne toldás)

kiengedve:

[link]

kérdés:

mi lenne, ha a saját hajad is göndörítenétek, de az fel lenne tűzve (így nem tudja kirúgni magát), és rakatnál bele póthajat, ami nem rúgja ki magát?

akkor lehetne valami ilyet csinálni:

[link]

(sajátodat feltűzi, a pótot göndörítve ráfésüli)

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 6. 12:30
 17/32 A kérdező kommentje:

huuu köszönöm:) most már gondolkodom vmi fonott kontyban is..meglátom még...de valószínü, hogy ha kiengedett lesz, vmi fonással lesz feldobva:) azt biztosra tudom, hogy jol is áll!

még egyszer köszönöm!

2013. jún. 6. 12:48
 18/32 anonim ***** válasza:
57%
estleg ez? [link]
2013. jún. 6. 13:23
 19/32 anonim ***** válasza:
43%
2013. jún. 6. 13:24
 20/32 anonim ***** válasza:
45%

3# vagyok.

Aki le pontozott -bár ez leginkább a kérdezőnek lenne szíve joga, a többinek semmi köze hozzá, mert nem nekik válaszoltam-, az mondja már meg mi baja van?

Vagy én is pontozzak le mindenkit? Elégedett lenne kisszívetek?

2013. jún. 6. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!