Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Jövőhéten lesz az esküvőm, és gondom van a frizurámmal! Van valakinek vmi ötlete?
Hasonló hajam van, mint neked, a göndör nem marad meg benne, sajnos anno a ballagásomkor megtapasztaltam. Amikor az esküvőm volt, direkt nem gondolkodtam göndörben, kontyban pláne nem (utálom a kontyokat :D)... Hát.. A legtöbb esküvői frizura göndör és/vagy konty :D De végül kinéztem egy olyat, hogy hátul csak minimálisan van besütve (ezt nem rúgja ki), oldalt pedig két tincs megcsavarva hátratűzve. Ez volt az alap:
Ez lett belőle:
De a féloldalra tűzöttek is tetszenek, szerintem próbáljatok ki minél többet. Lesz hajdíszed vagy fátylad? Mert az is befolyásolja, hogy milyen lehetőségek vannak :)
a fonás tetszik? az végülis lóg, nem is konty...
ez mondjuk nagyon szép, akár olyan virággal, ami a csokrodban lesz:
(mondjuk ehhez kéne toldás)
kiengedve:
kérdés:
mi lenne, ha a saját hajad is göndörítenétek, de az fel lenne tűzve (így nem tudja kirúgni magát), és rakatnál bele póthajat, ami nem rúgja ki magát?
akkor lehetne valami ilyet csinálni:
(sajátodat feltűzi, a pótot göndörítve ráfésüli)
huuu köszönöm:) most már gondolkodom vmi fonott kontyban is..meglátom még...de valószínü, hogy ha kiengedett lesz, vmi fonással lesz feldobva:) azt biztosra tudom, hogy jol is áll!
még egyszer köszönöm!
3# vagyok.
Aki le pontozott -bár ez leginkább a kérdezőnek lenne szíve joga, a többinek semmi köze hozzá, mert nem nekik válaszoltam-, az mondja már meg mi baja van?
Vagy én is pontozzak le mindenkit? Elégedett lenne kisszívetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!