Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek kék szinű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek kék szinű mennyasszonyi csokra? Nekem most nagyon megtetszett az olyan csokor .

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
nekem személy szerint nem tetszik a kék-zöld párossítás, meg menyasszonynak olyan hideg... de a lényeg, hogy neked tetsszen! :)
2013. jún. 1. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem szürkéskék-barack lesz, ha mindez igaz :).
2013. jún. 1. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen mindegy, hogy volt -e már valakinek olyan csokra, hogy szokás -e, a lényeg, hogy neked tetszik. A Te esküvőd, a Te csokrod. Más véleménye nem számít.

Nekem, ha férjhez megyek majd, nyáron lesz az esküvő, és nem hagyományos lakodalom lesz, hanem egy bográcsozós, sörözős, kerthelyiségi mulatság, ahová nem kell kinyalni magukat az embereknek. :) Pedig ez sem szokás :)

2013. jún. 1. 16:27
 4/12 A kérdező kommentje:
vagy fehér rózsa kék hortenziával :)
2013. jún. 1. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem sárga rózsa volt (napsárga, az egyik kedvencem) lila és pici fehér egyéb virágokkal.
2013. jún. 1. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
2013. jún. 1. 18:58
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm 6 os kommentelő pont ilyenre gondoltam ! :)
2013. jún. 1. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem csodaszep hortenzia levendula parositas volt

A viragos nezett egy nagyot meg soha nem csinalt ilyen menya csokrot.

2013. jún. 1. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, már kicsit bánom, hogy nem ilyet választottam az esküvőmön annak idején. :)
2013. jún. 1. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:

álmaim csokra a fehér rózsa, fehér gyöngyvirág kék hortenziával...bukott a dolog, a hortenzia seccpecc alatt lehullajtja a szirmait, ha csak megoldható egy kis fiolában a vize:) gyöngyvirág meg már nincs...

ugyhogy most megyek majd a virágoshoz, hogy kitaláljam, milyen kék fehér csokrom jövöhét szombaton...

24L

2013. jún. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!