Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túl öltözné a párom így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl öltözné a párom így a vőlegényt? (kép linkelve)

Figyelt kérdés

[link]

Nem ez, de egy ugyanilyen öltönye van a férjemnek, tavaly ezt vette fel az esküvőnkre. Idén az öccse nősül, de a férjem nem szeretné felvenni, mert attól fél,hogy túl öltözi az öccsét, amit ugye nem illik. Én erre azt mondtam neki, hogy különösebben nem érdekel, mert a leendő sogórnőm az én esküvőmön csupa fehér ruhában jelent meg, ami tudjuk szintén nem illik. De mindezt félretéve, esetleg ha nem egy fehér színű inget vesz alá hanem mondjuk egy világoskéket, vagy sárgát, akkor szerintem már bevállalható egy esküvőre, ja teszem hozzá a férjem lesz a tanuja. Én úgy gondolom, hogy nyugodtan felveheti, de azért ment köztünk a vita tegnap, hogy mi legyen. Ti mit gondoltok?

2013. jún. 6. 08:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
60%
Ha a vőlegény szürke sima öltönyben lesz, akkor szerintem is kicsit sok mellé. Ha fekete simában lenne, akkor még elfogadható lenne. Ha nem lenne tanú csak a násznépben lenne, akkor senkit nem zavarna, de így mellette tényleg fura. Ha mégis ebbe megy, csakis fehér inget vegyen hozzá! :)
2013. jún. 8. 10:14
 42/43 anonim ***** válasza:
51%
A férjem nagyon lefogyott,lógott rajta a fekete öltönye.Nem volt pénzünk újra,de sürgősen kellett,mert temetésre mentünk.Kértünk kölcsön egyet,megoldottuk,mert meg akartuk.Nálatok is lenne más lehetőség,de te nem akarod.Remélem a férjed el tudja dönteni nélküled mit szeretne.
2013. jún. 8. 15:28
 43/43 anonim ***** válasza:
49%
Bizony, mindent meglehet oldani, csak akarás kérdése, ami náluk szerintem nincs meg!
2013. jún. 8. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!