Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túl öltözné a párom így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl öltözné a párom így a vőlegényt? (kép linkelve)

Figyelt kérdés

[link]

Nem ez, de egy ugyanilyen öltönye van a férjemnek, tavaly ezt vette fel az esküvőnkre. Idén az öccse nősül, de a férjem nem szeretné felvenni, mert attól fél,hogy túl öltözi az öccsét, amit ugye nem illik. Én erre azt mondtam neki, hogy különösebben nem érdekel, mert a leendő sogórnőm az én esküvőmön csupa fehér ruhában jelent meg, ami tudjuk szintén nem illik. De mindezt félretéve, esetleg ha nem egy fehér színű inget vesz alá hanem mondjuk egy világoskéket, vagy sárgát, akkor szerintem már bevállalható egy esküvőre, ja teszem hozzá a férjem lesz a tanuja. Én úgy gondolom, hogy nyugodtan felveheti, de azért ment köztünk a vita tegnap, hogy mi legyen. Ti mit gondoltok?

2013. jún. 6. 08:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ha a volegeny sima oltonyben lesz akkor ez egy kicsit sok, foleg ugy, hogy o lesz a tanu!

Off: nem sok ertelme volt feltenni a kerdest mert akarki akarmit tanacsol , Te tartod magad a sajat elkepzelesedhez. ERgo ugy is az lesz amit Te akarsz, nem amit masok

2013. jún. 6. 09:15
 12/43 anonim ***** válasza:
80%

A férjemnek az esküvőnkre 10ezerért vettünk öltönyt nadrággal kínaiban, de egyáltalán nem tűnt gagyinak.

A bocskai ruhával szerintem túlöltözné a vőlegényt.

2013. jún. 6. 09:15
 13/43 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy nagyon szép öltöny, ennyi erővel a frakk vagy a szmoking is túlöltözés lenne a vőlegényhez képest.
2013. jún. 6. 09:27
 14/43 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2013. jún. 6. 09:33
 15/43 anonim ***** válasza:
64%

Van egy olyan íratlan szabály, hogy amiben megnősültél, azt a ruhát nem veszed fel más, különösen az öcséd esküvőjére. (Gondolom te se a menyasszonyi ruhádban mész.) Szerintem vegyen fel sima öltönyt, vagy legalább kérdezze meg az öccsét, hogy szerinte gáz-e ez a bocskai, ill. rajta mi lesz? Mert, ha valami extra csinos zakó selyem mellénnyel és francia nyakkendővel, akkor ezt is felveheti, de ha nem rittyenti ki magát annyira a vőlegény, én a férjed helyében nem venném fel a bocskait más színű inggel se.

Nem ciki megkérdezni a vőlegényt. Én pl. nagyon szeretem kicsípni magam, és nálunk nagy divatja van a 200+ fős lagziknak a családban, ezért mindig megkérdezem a menyasszonyt, hogy mennyire lesz puccos a ruhája. Nyilván hosszú, puffos ruhát nem szoktam felvenni, de pl. fűzőt térdig érő szoknyával rendszeresen. De, ha a menyasszony ruhája egyszerű, nem veszek fel fűzőt, csak egy koktélruhát.

2013. jún. 6. 09:58
 16/43 anonim ***** válasza:
72%
Ez nagyon sok vendégként egy esküvőre, akkor is, ha a férjed lesz a tanú. Sima öltönyre minden férfinak szüksége van, nem felesleges pénzkidobás.
2013. jún. 6. 10:07
 17/43 anonim ***** válasza:
34%
Nekem nagyon tetszik a bocskai. Szerintem nyugodtan vegye fel, ne foglalkozzon azzal, hogy mi lesz a vőlegényen.
2013. jún. 6. 10:22
 18/43 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ez nem ünnepélyesebb, mint akármelyik más öltöny. Osztálytársam minden iskolai ünnepélyen hasonlót viselt, sőt, minden ünnepen, amikor a településen szavalt...

Senki nem fogja összekeverni a vőlegénnyel, egy elegáns öltöny, az elegáns öltöny...nem ügy mint a nőknél, hogy hosszú ruha, rövid ruhá, habosbabos ruha, stbstbstb....

Gyanítom az öltönyhöz lesz elegáns mellény és nyakkendő is a vőlegénynek, a kitűző is más, meg ő ül a menyasszony mellett.

(Milyet íratlan szabály, hogy nem lehet felvenni később azt a ruhát, amit az esküvőre? Kidobja, eladja? Vgy mi lesz vele? Irigykedek, hogy egyeseknek van még erre is felesleges 50E ft-ja utána porfogóként a szekeénybe)

2013. jún. 6. 10:25
 19/43 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, szívemből beszéltél!
2013. jún. 6. 10:37
 20/43 anonim ***** válasza:
77%
Az a legfontosabb szerintem,hogy mit mond a vőlegény.Ha őt nem zavarja,hogy a testvére bocskaiban feszít mellette,mert nincs másik ruhája,akkor vegye fel,de ha túl soknak érezné a kontrasztot,akkor szerintem más megoldást kell találni.
2013. jún. 6. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!