Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túl öltözné a párom így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl öltözné a párom így a vőlegényt? (kép linkelve)

Figyelt kérdés

[link]

Nem ez, de egy ugyanilyen öltönye van a férjemnek, tavaly ezt vette fel az esküvőnkre. Idén az öccse nősül, de a férjem nem szeretné felvenni, mert attól fél,hogy túl öltözi az öccsét, amit ugye nem illik. Én erre azt mondtam neki, hogy különösebben nem érdekel, mert a leendő sogórnőm az én esküvőmön csupa fehér ruhában jelent meg, ami tudjuk szintén nem illik. De mindezt félretéve, esetleg ha nem egy fehér színű inget vesz alá hanem mondjuk egy világoskéket, vagy sárgát, akkor szerintem már bevállalható egy esküvőre, ja teszem hozzá a férjem lesz a tanuja. Én úgy gondolom, hogy nyugodtan felveheti, de azért ment köztünk a vita tegnap, hogy mi legyen. Ti mit gondoltok?

2013. jún. 6. 08:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
52%
Nem hinném, hogy annyira túlöltözné. Szerintem simán felvehetné a párod, igényes, elegáns, nem túl hivalkodó öltöny.
2013. jún. 6. 15:46
 32/43 anonim ***** válasza:
42%

Kapaszkodjatok meg, de a vőlegényen kívül még 2 vendégnek volt bocskai öltönye az esküvőnkön. Bennünket nem zavart. Mondjuk a vőlegényé fekete volt a vendégeké meg barna és zöld. Mindkét unokatesóm viselte azt a saját esküvőjén.

Nem kérdeztek meg bennünket, hogy mibe jöjjenek, és bennünket nem is zavart egyáltalán.

A vőlegénynek volt rózsája, belőtt haja, és mindig volt vele egy menyasszony, így nehéz lett volna összekeverni a többi vendéggel :)

Bennünk fel sem merült, hogy ez ciki.

Viszont szerintem is a vőlegényt kellene megkérdezni. És ne te dönts a férjed helyett, fel tud ő nélküled is öltözni, szerintem. Az enyém nem engedné, hogy beleszóljak, ahogy ő se szokott beleavatkozni az én szerelésembe.

2013. jún. 6. 16:40
 33/43 A kérdező kommentje:

Ajjajj. Nem akartam ilyen népi összezörrenést. Egyébként ez a pontozásos dolog, annyira értelmetlen, azt sem értem minek kell használni. Én tuti nem pontoztam le senki, sőt inkább fel, szóval a hozzászólásokat köszönöm, azért örülök, hogy van aki egyet ért velem.

A vőlegénynek sötétszürke öltönye lesz(kínaiban vásárolt) nem fekete. Sajnos a fekete ing ez alá az öltöny alá egy kissé komor lenne, mert a nadrág is feket ugye, és azt azért nem akarom, hogy temetéses jellege legyen,de azért köszönöm a tippet. Csak meggyőzöm valahogy a párom, rábeszélni ugyse tudom ha nem akarja, nem az a fajta. De talán megfelelő az az érv, ha azt mondom,hogy az én ruhám is fekete,fehér és így jól mennénk egymáshoz. :)

2013. jún. 6. 16:41
 34/43 A kérdező kommentje:
32-es, nem én döntöm el, mert ő is eltudja, és abban sem kételkedem, hogy ne tudna egyedül felöltözni, de ha már megkérdezte tőlem, hogy mi legyen ezzel kapcsolatban, én kifejtettem a véleményem. És nem erőltetem rá, de neki is mondtam, hogy szeretném ha ezt venné fel. Innentől kezdve lelke rajta, ha neki van plusz 15-20 ezer forintja akkor vegyen másikat. Persze ez már az ő dolga. Amúgy nagyon szépen köszönöm a hozzászólást, örülök, hogy más is hord ilyen ruhát. :)
2013. jún. 6. 16:47
 35/43 anonim ***** válasza:
54%
Így főleg megértem,hogy nem akarja felvenni,hiszen tudja,hogy a tesója egy kínai öltönyben lesz,ő pedig ahhoz képes puccos lenne a bocskaiban.Rendes tőle,hogy foglalkozik a testvére érzéseivel,én nem erőltetném ezt az öltöny dolgot tovább.
2013. jún. 6. 16:51
 36/43 anonim ***** válasza:
43%

Nem hiszem, hogy túlöltözné. Ugyanilyen Bocskaiban jár pár srác nálunk egy normál egyetemi vizsgára is, és nem tűnik többnek, mint egy sima öltöny. Szerintem nagyon szép, elegáns viselet ez a férfiakon.

Akkor öltözné túl, ha szmokingban vagy frakkban lenne.

2013. jún. 6. 17:32
 37/43 anonim ***** válasza:
53%

Figyelj az én férjem társasági egyenruhában jár ilyen helyekre mindenféle jelzésekkel, meg kitüntetésekkel. Ha úgy néznénk, azzal aztán minden férfit túlöltözik.

Ez van neki, minden alkalomra megfelel és hülye lesz azért öltönyt venni, hogy elmenjen egy esküvőre. Azért lehet, hogy kapható öltöny 30 ezerért is, de nem is valami nagy szám és az a 30 ezer akkor már mehet arra is, hogy ajándékként adjátok oda, vagy az utazásra költsetek, vagy bármire. Egyszerű fekete öltöny, van rajta kis zsinórozás mi ebben a túlöltözés? A vőlegényen elve lesz valami batár nagy kitűző virágokkal meg minden.

Unokatesóméknál meg az öccs meg a vőlegény tök ugyanolyan öltönyben volt. Ebből nem csinál senki ügyet. Úgyis mindenki a párt bámulja.

Ahogy írták, akkor öltözné túl, ha frakkot vagy esetleg szmokingot venne fel.

2013. jún. 6. 17:39
 38/43 anonim ***** válasza:
62%

Ha jól látom, ez itt bocskai! Ha ez valamiért ki lett választva, akkor azt is tudni kellene ehhez, hogy ezt nem lehet sárga, kék, vagy rózsaszín inggel viselni!

Ezt csak fehér inggel lehet viselni!!!

2013. jún. 6. 22:23
 39/43 anonim ***** válasza:
77%

Elképzeltem ezt a beszélgetést...

-Szívem, mit vegyek fel az öcsém esküvőjére?

-Hát a bocskait, amit a mi esküvőnkön viseltél!

-Nem lesz az egy kicsit sok? Mégis csak abban voltam vőlegény. Mit szólnak majd a rokonok?

-Á, sz@rd le, a sógornőm is fehérben jött a mi esküvőnkre.

-De én nem akarok összeveszni az öcsémmel!

-NEM ÉRDEKEL, FELVESZED!

Ha nem akarja, nem akarja, felesleges ezen vitatkozni, vagy kérdést kiírni. Lehet, hogy senkit se zavarna, de lehet, hogy kiszúrnák, hogy abban volt vőlegény és akkor megy a rinyálás, hogy nincs pénzetek egy normális zakóra, a férjed majd védekezik, és te leszel a házisárkány, mert ő igazán nem akarta felvenni a bocskait, de te erősködtél. Itt nem az a legfőbb probléma, hogy bocskai, hanem az, hogy ebben nősült meg, és a rokonság nagy része ott volt az esküvőn. Meg aztán a képeken is furcsa lesz, amikor visszaköszön, hogy majdnem ugyanúgy nézett ki vőlegényként, mint tanúként.

Ha a férjed is szeretné felvenni, csak az öccse miatt kérdéses a dolog, kérdezzétek meg az öccsét. De ettől még lehet 1-2 rosszmájú rokon.

2013. jún. 7. 12:27
 40/43 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ezt így kifigurázni!!!? Nem érzem magam házisárkánynak, és nem parancsoltam rá,hogy már pedig fel kell vennie. Ő dönti el, én csak közöltem, hogy szeretném ha ezt venné fel. Azt pedig, hogy nem veheti fel azért mert a mi esküvőnkön az volt rajta, hát ilyenről még nem is hallottam csak itt. De megmondom az őszintét, kicsit sem érdekel. Ja, és igen, nem nagyon van pénzünk másik öltönyre, de ha valaki emiatt néz le, hát Isten lássa lelkét. Ennyi...de azért köszönöm. :)
2013. jún. 7. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!