Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírtátok ki? Meg tudtátok állni vagy nem?
Hogyan birtátok ki a nagy napon hogy nem bőgtetek? :)
Vagy végig bömböltétek?Én csak vendék voltam eddig,de én így is sokszor majdnem elbőgtem magam :D
Még akkor is ha számomra idegenek képeit,videóit nézem.
El nem tudom képzelni a sajátomon mi lesz velem :D
A polgárin sirtam, a templomira összeszedtem magam és ott már nem. De ott meg annyira ideges voltam, hogy ne rontsam el az esküt ezen a két részen: " és sem egészségben, sem betegségben", "holtomiglan vagy holtáiglan". Még a kocsiban is ezt gyakoroltam, igy nem marad időm a sirásra.
És még egy jó tanács. Nekem ajánlották, hogy igyak egy korty alkoholt a szertartás előtt, mert ellazit. Hát nem lazitott el és mivel soha nem szoktam alkoholt inni, olyan melegem lett, hogy tisztára folyt rólam a festék és az összes képen fényes és izzadt az arcom. A kisirt szemeről már nem is beszélve.
Szóval, ne nézz a szülőkre és ne igyál előtte alkoholt.
Hát az a baj h ha iszok alkoholt ha nem akkor is én olyan arckipirosodós tipus vagyok ha ilyen rendevzény van főleg ha én vagyok a középpontban :S
Mindig is ilyen voltam,arckipirosodós illetve nagyon érzékeny az arcom ilyen téren a legkisebb melegre is :S
13:03 vagyok
B..szus.. a válaszom után fűztem csak hozzá, hogy megnyugodott-e. Még jó,hogy "nem volt hasznos számodra ez a válasz"... miért kell pontozni ilyen esetekben, nem értem
hát én aztàn meg nem fogok házasodni, mert nemcsak a saját, hanem a lány életét is elrontanám
az egész egybekelés dolgot ostobaságnak tartom, ajánlom, mindenkinek ugyanezt
hát ez elmés volt...
csak nem nagyon kapcsolódott a témához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!