Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont, amit már egyszerűen nem tudtatok megbocsátani a párotoknak, és elküldtétek, pedig nagyon szerettétek őt? Viszont már nem bírtátok tovább mellette.
Nem volt hosszú kapcsolat, éppen csak kezdtem jobban megismerni. Szerettem nagyon, de nem tudtam elviselni az életvitelét.
Egy barátokkal töltött hétvégén két álló napig egyfolytában ivott, lerészegedett a strandon is. Otthagyott engem, és a saját haverjait is egész napra, ő meg külön vonult tőlünk. Részegen hőbölgött velem, nem volt hajlandó józanul beszélni a gondokról.
Hiába, hogy "csak" alkalmi ivó, és havonta egyszer van ilyen, mikor ez előttem világos lett, otthagytam a fenébe.
Nem bántam meg.
Nálam sokára jött el, sőt, nem is jött el, míg együtt voltunk... Ő hagyott ott, mert élni akart, másokkal szexelni, nem volt szerelmes.
Most jött el az a pont. Megkeresett most, elkezdett bókolni, de aztán kiderült, hogy csak le akart fektetni, mert épp nem volt senkije. A múlt sérelmei és a mostani dolog miatt én már soha nem tudnék ennek az embernek megbocsátani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!