Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik valakit úgy meghívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik valakit úgy meghívni esküvőre, hogy a párját nem hívják meg?

Figyelt kérdés

Én még ilyenről nem hallottam. Nekem nagyon furcsa.

Ti láttatok már ilyet?

A hölgyemény csak a fiúkat hívta meg, a fiúk barátnőit nem. Anyagi okra hivatkozott, holott felajánlottuk neki, hogy fizetjük a lányok részét, csak had menjünk. Nem akarta úgy sem.

Szerintetek ez így rendben van?

2013. máj. 28. 01:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
egyébként irigy ilyen értelemben nem vagyok, mert nekem már volt esküvőm, én már átmentem ezen.
2013. máj. 28. 14:46
 42/61 anonim ***** válasza:
50%
2. voltam, 20 éves vagyok és lány. És itt jelen szituban nem a kérdező féltékeny, hanem a menyasszony. Azért nem vihetik a fiúk a barátnőiket, hogy ő legyen ott az egyetlen csinos csaj és mindenki rá figyeljen, eeennnyiii. Ez beteges, és bunkóság, de ha ezt akarja az esküvőjén, akkor ez van...
2013. máj. 28. 14:55
 43/61 Salx Narval ***** válasza:
Mennyi plusz emberről lenne szó, hány tagú a zenekar?
2013. máj. 28. 17:15
 44/61 A kérdező kommentje:

végeredményében 3, de a másik gitáros srácnak nem tudom van-e barátnője. Eddig két lánnyal beszéltem, az egyiket nem zavarja, ő toleráns, a másikat pedig sérti, de azt mondja ezek után már csak azért se jönne, és ha neki lesz esküvője, oda tuti nem hívja meg.

Azért az is durva volt, hogy itt írta valaki, hogy ugyan ez volt, és közben svédasztal volt meg ilyenek, szóval simán elfértek volna.

2013. máj. 28. 19:15
 45/61 anonim ***** válasza:
46%
én a helyedben nem foglalkoznék vele, csak a jövőben a hölgy se lenne sehová meginvitálva :D
2013. máj. 28. 21:56
 46/61 A kérdező kommentje:
az lesz! csajok mi meg elmegyünk bulizni :)
2013. máj. 28. 23:10
 47/61 Salx Narval ***** válasza:
46%
Nézd ennek tükrében tiszta sor, hogy nem az anyagi dolgok miatt döntött így. 3+fő egy lakodalomban, nem oszt, nem szoroz. Próbáltam az ő szemszögéből is mérlegelni a dolgokat, de semmi épkézláb okot nem találtam. Egy olyant el tudok képzelni, hogy van egy összeszokott csapat akik évek óta együtt gyakorolnak, utaznak, koncerteznek, stb,idővel olyanná válnak mint egy család, megvannak a belső dolgaik, sztorijaik, talán úgy érezte, hogy ti (kívülállók) nem fértek bele ebbe a körbe. Ez sem lehet igazából kifogás, hiszen a lakodalom nem arról szól, hogy a menyasszony az együttesével bulizik. Most már én is hajlok, valamiféle féltékenység félére a részéről. A véleményemet viszont fenntartom, én nem mennék el nélküled a párod helyében. Egy osztálytalálkozónál, vállalati bulinál, érthető lenne, ha úgy dönt a szervező, hogy csak az érintetteket hívja. Azt is megérteném, ha mondjuk egy 20fős zenekarról lenne szó, de így elég fura a dolog.
2013. máj. 29. 01:55
 48/61 anonim ***** válasza:
71%

Felmerült itt az illem... meg való nem való a kérdező részéről.

Az illem szerint a jegyespárokat "kell" együtt hívni, a többieket nem. Friss kapcsolaton meg főleg nem.

ÉS az sem illik, hogy elkezdtek variálni a meghíváson, hogy "há' de hadd jöjjön már ő is" meg "há' de adunk elég pénzt" stb. Ez az ő esküvőjük. Nem egy koncert, vagy fizetős buli. Ide azokat hívják meg, akiket ŐK akarnak. A meghívottak meg vagy elfogadják a meghívást vagy nem, de végtelen nagy bunkóság erőlködni, hogy de igenis még őt is meg őt is, majd kifizetjük na. Na EZ az, amit 100% hogy nem illik.

2013. máj. 29. 02:03
 49/61 anonim ***** válasza:
36%

Illik vagy nem illik az ő esküvője! De tény és való, hogy bunkóság ha azoknak a párját sem hívja meg akik már régóta együtt vannak, másként jön le ha 1-2 hónapja van együtt valaki az illetővel, de ha már évek óta, de akkor sem... hát fura. Főleg ha még fizetnék is a lányok ételeit stb.

Vagy csak arra megy ki a játék, hogy azt akarja MINDEN pasi őt nézze, és ne a barátnőjével legyen elfoglalva!

Párom nélkül én nem mennék esküvőre és tudom, hogy ő sem nélkülem.

2013. máj. 29. 11:28
 50/61 anonim válasza:
70%
Nekünk is valami hasonló lesz a lagzink (remélem, kedves kérdező nem rólunk írtál:) ). A minék kb. 100 fős lesz, ennél nagyobbat - anyagi okok miatt nem akarunk-, szóval a kollégákon kívül mindenki a párjával van meghívva. De a párom részéről is és az én részemről is csak a kollégák - párok nélkül. Gondoltuk, hogy lesz megjegyzés az otthon maradtak részéről is (bár inkább az otthon maradó lányoknak nem tetszett, a fiúk nem szóltak semmit), de nem gondoltok bele, hogy így nem kell még kb. 25 főt plusszba megvendégelni, mivel az durván 100 000 Ft. Hiába mondjátok azt, hogy "jajj, nyelje be, ha nagy lagzit akar". Nem így megy. Mindenből, amiből tudtunk, alkudtunk, ismerősök közül lesz a fényképész, a vőfély... És még így is 1,5 millió lesz a lagzi. Nagyon sok, és hiába hangzik furcsán, minden forintot meg kell ilyenkor ragadni. Ráadásul úgy vettem észre az én kollégáimon, hogy még örültek is, hogy lazulnak egy kicsit a haverokkal, és nem nézi őket az "ellenőrző szempár". És azzal sem értek egyet, hogy azt is meg kell hívni- csupán illendőségből- akit szinte nem is ismerünk, csak azért, mert a meghívott párja. Inkább az a bunkóság, ha a régi kapcsolatosokat meghívjuk, a frisseket meg csak párok nélkül. Vagy mindenki egyedül jön, vagy mindenki párral. Egy esküvő szervezésekor mindig van sértődés, akármit is csinálsz... Csak nem értem, miért, amikor az a vőlegény és a menyasszony napja. Akkor az ő akaratuk érvényesül.
2013. máj. 29. 11:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!