Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik valakit úgy meghívni esküvőre, hogy a párját nem hívják meg?
Én még ilyenről nem hallottam. Nekem nagyon furcsa.
Ti láttatok már ilyet?
A hölgyemény csak a fiúkat hívta meg, a fiúk barátnőit nem. Anyagi okra hivatkozott, holott felajánlottuk neki, hogy fizetjük a lányok részét, csak had menjünk. Nem akarta úgy sem.
Szerintetek ez így rendben van?
végeredményében 3, de a másik gitáros srácnak nem tudom van-e barátnője. Eddig két lánnyal beszéltem, az egyiket nem zavarja, ő toleráns, a másikat pedig sérti, de azt mondja ezek után már csak azért se jönne, és ha neki lesz esküvője, oda tuti nem hívja meg.
Azért az is durva volt, hogy itt írta valaki, hogy ugyan ez volt, és közben svédasztal volt meg ilyenek, szóval simán elfértek volna.
Felmerült itt az illem... meg való nem való a kérdező részéről.
Az illem szerint a jegyespárokat "kell" együtt hívni, a többieket nem. Friss kapcsolaton meg főleg nem.
ÉS az sem illik, hogy elkezdtek variálni a meghíváson, hogy "há' de hadd jöjjön már ő is" meg "há' de adunk elég pénzt" stb. Ez az ő esküvőjük. Nem egy koncert, vagy fizetős buli. Ide azokat hívják meg, akiket ŐK akarnak. A meghívottak meg vagy elfogadják a meghívást vagy nem, de végtelen nagy bunkóság erőlködni, hogy de igenis még őt is meg őt is, majd kifizetjük na. Na EZ az, amit 100% hogy nem illik.
Illik vagy nem illik az ő esküvője! De tény és való, hogy bunkóság ha azoknak a párját sem hívja meg akik már régóta együtt vannak, másként jön le ha 1-2 hónapja van együtt valaki az illetővel, de ha már évek óta, de akkor sem... hát fura. Főleg ha még fizetnék is a lányok ételeit stb.
Vagy csak arra megy ki a játék, hogy azt akarja MINDEN pasi őt nézze, és ne a barátnőjével legyen elfoglalva!
Párom nélkül én nem mennék esküvőre és tudom, hogy ő sem nélkülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!