Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik valakit úgy meghívni esküvőre, hogy a párját nem hívják meg?
Én még ilyenről nem hallottam. Nekem nagyon furcsa.
Ti láttatok már ilyet?
A hölgyemény csak a fiúkat hívta meg, a fiúk barátnőit nem. Anyagi okra hivatkozott, holott felajánlottuk neki, hogy fizetjük a lányok részét, csak had menjünk. Nem akarta úgy sem.
Szerintetek ez így rendben van?
Ezt a zenekaros mondatot én sem értem. Ha a zenekar tagjairól van szó, akkor egyértelmű, hogy a párjukat nem hívják, hisz ők nem mulatni, hanem dolgozni mennek, nem meghívva vannak, hanem felkérve, és megfizetve. Másrészt a zenekarnak is szoktak vacsorát adni, és ugyan miért lássák vendégül a lakodalomban dolgozók párját is?
Viszont ha nem a zenekarról van szó, hanem vendégként vannak meghívva, akkor ilyen nem szokás, én még nem is hallottam ilyen esetet. Ja, egyet. A lány barátnője ment férjhez, és csak a lányt hívta meg, a férjét nem. Ezen is kiakadtam.
Hogy ideges lennék-e, féltékeny lennék-e ha nélkülem menne a férjem egy lakodalomba? Első körben, nem menne el nélkülem, tuti. De ha mégis, nem lennék féltékeny, ideges. Még ha normális, koedukált lakodalomról is lenne szó. De így, hogy csak fiúk lesznek...kire féltékenykedsz? Gondolom egy másik pasival csak nem lép félre:)
persze az ő esküvője, azt csinál amit akar, de attól még zavarhat, vagy feltehetem a kérdést, hogy mi akar ez lenni, mert valamiért nekem is furcsa ez az egész.
Valahogy nem tudom, ott mindenki szép, a fiúk is, és valahogy úgy érzem, hogy nekünk ketten kellene szépnek lenni együtt egy ilyen alkalmon, értitek ezt?
Mondom akkor kezdett furcsa lenni, amikor megkérdeztük, hogy mehetünk-e úgy, hogy kifizetjük magunknak. És a válasz nem volt. Nekem ez olyan sértő, vagy nem tudom hogy így eltúlozva, de elrabolja a pasiainkat, ahol ő villog, ő lesz a sztár, minket meg nem enged el oda. Ez biztos ilyen ösztön szerű dolog, mert nem tudom megmagyarázni miért zavar, csak itt a gyakorin el merem mondani őszintén, mert egyébként elég intelligens vagyok, és próbálok kezelni és leplezni ezeket az érzéseimet.
"j gyerekek! nekik van egy zenekaruk, és a lány is tagja!!! Bocs ezt írnom kellett volna!!! "
Oké, ez kicsit más téma.
Alapjáraton, ha a páromat nélkülem hívják meg valahova, akkor furcsállom, de nem sértődök meg vagy hisztériázok, féltékenykedek, stb. Jó szórakozást kívánok neki ha menni szeretne, aztán kész.
A lány részéről udvariatlanság a hosszútávú kapcsolatosokat pár nélkül meghívni, a friss ismeretségek más téma, azokat tényleg nem szokás igazából.
Na de amit írtál. Ha a fiúk egy zenekar, és zenekarként mennek, akkor szerintem reális így a meghívás, hiszen szinte egész este zenélni fognak, pár perces eszegetős-iszogatós szüneteik lesznek, és ennyi. Ilyen helyzetben szerintem is felesleges meghívni + teszem azt 5 főt, a barátnőket, azért, hogy ott üljenek és nézzék, mivel alapvetően azért hívják az embereket párostul, hogy együtt legyenek, és semmiképp sem unatkozzanak.
Mondjuk ha nekem külön kérnék az ismerőseim (akár ilyen esetben is), hogy hadd vigyék a barátnőiket, és a költségvetésbe belefér, akkor persze rábólintanék. De alapvetően egy zenekart zenélni én sem csajostul hívnék.
Na, így már világos. :) Velem volt ilyen. Vőlegényem húga(akkor mi még nem voltunk eljegyezve) esküvőjére én nem lettem meghívva. Pedig már ismertük egymást, nem is egyszer találkoztunk, volt közös karácsony, stb. Nem értettem, hogy miért nem hívott meg. A párom közölte vele, hogy ha én nem mehetek, akkor ő sem megy. Erre a lány azt mondta, hogy akkor vegyük úgy, meg sem hívott minket....Aztán kb fél évvel később kiderült, hogy miért volt ez. Meg voltunk hívva az apja szülinapjára, a lány leitta magát, úgy igazán, emberesen berúgott. És akkor kijött belőle, hogy ő mennyire utál, mert én sokkal szebb vagyok mint ő, és a férjének az ilyen nők az ideáljai, mint én. És nem akarta, hogy a nagy napot pont én rontsam el....
Úgyhogy én száz százalékosan ki merem állítani, hogy a csaj féltékeny rátok, ezért nem vagytok meghívva! De ez az ő baja, ebből látszik, mennyire intelligens lehet.
"Nekem ez olyan sértő, vagy nem tudom hogy így eltúlozva, de elrabolja a pasiainkat, ahol ő villog, ő lesz a sztár, minket meg nem enged el oda"
Te amúgy eszednél vagy, amikor ilyen 15 éves féltékenyliba szövegeket tolsz le? :D Mi a rákfenének akarná más "pasijait" elrabolni egy menyasszony? :D
Ja bocs, félreértettem, amit a 16. kommentemben írtam! Elsőre azt hittem, zenélni mennek.
Ha nem, akkor párostul lenne helyénvaló a meghívás, igen. De szerintem ilyen esetben nélküle is elfogadható, hiszen a tagok ismerik egymást és elszórakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!