Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik valakit úgy meghívni esküvőre, hogy a párját nem hívják meg?
Én még ilyenről nem hallottam. Nekem nagyon furcsa.
Ti láttatok már ilyet?
A hölgyemény csak a fiúkat hívta meg, a fiúk barátnőit nem. Anyagi okra hivatkozott, holott felajánlottuk neki, hogy fizetjük a lányok részét, csak had menjünk. Nem akarta úgy sem.
Szerintetek ez így rendben van?
am 72%-os te tuti fiú vagy, azért nem érted ezt. itt a féltékenységről van szó, meg a versenygésről, nők között. Én akkor is meghívok egy szép nőt az esküvőmre, ha tudom hogy ő lesz ott a legszebb. Mert én rendben vagyok magammal. Szóval ha tényleg ez áll a háttérben, (mert persze nem tudjuk, csak találgatunk) akkor viszont annak az embernek rossz, aki ilyemivel küzd.
nah mind1 én kivánok ennek a leányzónak sok boldogságot, majd megyünk együtt másik esküvőre.
Nincsen rendjén. Vagy van keret meghívni az ismerőst a párjával együtt, vagy nincs. De pár nélkül meghívni (sőt, kijelenteni, hogy a párja nem jöhet), illetlenség.
Én biztosan nem mennék így el, és nem hiszem, hogy ilyen esetben a párom elmenne.
Ez nem egy kocsmai sörözés, hanem egy lagzi/mulatság.
Ha a párjaitok elmennek, és titeket otthon hagynak, fogjatok össze, és menjetek el ti is bulizni egyet. Ne egyétek otthon a kefét.
" itt a féltékenységről van szó, meg a versenygésről, nők között. Én akkor is meghívok egy szép nőt az esküvőmre, ha tudom hogy ő lesz ott a legszebb. Mert én rendben vagyok magammal."
Nő vagyok! Ha nem hiszed, írj egy privit, a nevem is női.
Csupán nem értem ezt a féltékenykedést, de a rosszindulatot sem.
Az is lehet, hogy a lány egyszerűen úgy gondolta, hogy mivel a banda tagjai ismerik egymást, elszórakoznak egymás között, valamint ő csak őket szeretné az esküvőjén látni, nem a barátnőket, ennyi. Baráti társaságok esetén szerintem ez elfogadható, hiszen nem "egyedül" kell menniük.
Nem értem, egy menyasszonynak mégis miért kellene féltékenynek lennie bárkire is, hiszen akármilyen csúnya is, úgyis őt nézi mindenki!
Valamint azt sem értem, hogy neked és a többi nőnek miért kell ekkora jelenetet rendezni belőle. Ha engem nem hívnak meg valahova, akkor egyrészt nem könyörgök, hogy mehessek, mert van önbecsülésem. Másrészt nem megyek át hárpiába, hogy biztos azért, mert én szebb vagyok az ünnepeltnél, és ki akarja sajátítani a páromat...
jó 72-es, elfogadom hogy van más vélemény is itt. végülis ezért tettem ki a kérdést, hogy megtudjam, én túlzom-e el ezt az egészet, vagy tényleg jogos a durci.
Végül te legalább megnyugtatsz, ami jobb mintha mégjobban beigazolódna az "igazságom". elgondolkodom azon is amit te írtál. Figy de azért tisztázzuk már hogy nem gondoltam komolyan hogy kisajátítja stb a páromat! azért ennyire hülye nem vagyok. csak azon gondolkodtam, hogy ez milyen osztönből eredhet ez az érzés a nőkben. Te is legyél picit elfogadóbb, hgoy mások vagyunk, és valakiben ez szorongást okoz, kérdést vet fel, nem kell egyből hülye hisztis pics*zni. Nem tudod hogy miért érzek így, uh ne ítélkezz. Ha gondolod leírom privátban hogy mi történt velem (elég durva), és azóta kicsit elbizonytalanodtam.
Nem p.csáztalak le, de az ilyen szintű bizalmatlanság szerintem indokolatlan, ha a párod eddig hűséges volt és nem adott féltékenységre okot.
Főleg azt nem értem, hogy miért a másik nő a hibás. Nekem eszembe sem jutnának ilyen dolgok, mint amiket te írsz, bár tegyük hozzá, én tényleg nem vagyok féltékeny típus.
Én elfogadom, hogy így érzel, csak túlzásnak vélem - ezért írtam többször is, hogy sok minden állhat a háttérben, nem feltétlen csak a másik rosszindulata/kisajátítási vágya, stb., lehet, hogy neki meg sem fordult a fejében, hogy ez ilyen reakciókat váltana ki. Persze lehet az is, hogy egy aljas dög, és tényleg ilyen számító :)
kösz hogy megvédesz! igazából nagyon rendes fiú a párom. de belátom, hogy kicsit hajlamos vagyok dolgokat eltúlozni, mert a múltamban történt egy csúnya baleset, ami eléggé kiütött, elképzelhető hogy egy életre, és baromira félek mindennek a lehetőségétől, hogy a szerelmem elveszthetem. ez már szorongás, és nem ő miatta van, nem ő tehet róla. De most azt hiszem mégis jót tesz nekem az ilyen 72%-os féle válasz, mert ezzel visszajövök a nyugalomba, és nem leszek teljesen rosszul hogy mi fog ott történni.
Egyébként igaz is, kit érdekel hogy ez a lány miért intézte így ezt az egészet, nekem kell erősnek lennem valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!