Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, az anyósjelöltem elhalasztaná az esküvőt?
A vőlegényemmel hosszú évek óta együtt élünk, s szeretnénk jövő májusban összeházasodni. A szüleink úgy gondolják, hogy ők szeretnék állni az esküvőt és a lagzit. Részemről ez nem is lenne gond, de párom édesanyja bejelentette, hogy szerinte halasszuk el még 2-3 évet az esküvőt, hogy addig tudjon rá gyűjteni. Megjegyzem: nem akarunk semmi extrát, csak a szűk család, közeli barátok. Párom azt reagálta, hogy akkor ő majd félretesz a fizetéséből, mert ő nem akar éveket várni még a házasságra.
Mellesleg anyósjelöltemnek egy ekkora összeg nem lenne nagy tétel, havonta költ luxuscikkekre ennyit (ékszerek, bundák, márkás ruhák, utazások...)

Igen, ez valószínű, hogy anyós feszíti a húrt, hátha elpattan-- Most olyan szép a május! a virágok! Tartsátok meg most :)) A tiétek, kettőtöké ez az ünnep!
(8-as vagyok, holnap lesz a sokadik évfordulónk:)))

Az enyém még úgyis halasztani akarta, hogy nem is adott bele.
Nem tudom mit kell itt azon lovagolni, hogy miért nem ti fizetitek, van ahol szokás, hogy a szülők fizetik, sőt van ahol az a normális, még akkor is, ha a gyerek 30 éves. Felénk is szokás, de a szüleim nem tudtak bele adni, apám azóta is szégyelli a dolgot, az egész készülődés alatt hallgattam, hogy ez maga a tragédia, nincsenek rá szavak, és ez nekik nagyon kellemetlen, hogy nem ők fizetik, hiába mondtam, hogy hagyjuk már.
Ti meg ne várjatok anyósodra. Tartsátok meg akkor, amikor akarjátok, az ő segítsége nélkül. Sose felejtem el, az enyém közénk ugrott, mikor szilveszterkor majdnem keresztbe koccintottunk, hogy ÚRISTEN, NEM KELL IDE MÉG KERSZTELŐ!!!!! (ha keresztbe koccintasz, az azt jelenti nem sokára gyerek lesz) egyesek bármit megpróbálnak, hogy késleltessék, megakadályozzák a dolgot. Ha a párod nem anyuci kisfia, nem kell vele foglalkozni. Lehet anyósod akármilyen gyökér, ha a fia normális és nem a szoknyájába bújik, nem lesz semmi baj.

Mond azt hogy: jó elhalasztjuk!
Majd, fogd a párodat, menjetek el az önkormányzathoz, és keljetek egybe 5 0001-10 000 Ft-ért.
Utána, ha meg megakarjátok ünnepelni a haverokkal, akkor gyűjtsetek az ünneplésre.

elhiszem hogy rossz...nálunk is ez van...most közölték párommal, hogy ráér még házasodni negyvenévesen is..mert más is házasodik negyven évesen...várjunk még stb...pedig ők nem akarnak, se nem tudnak pénzt adni bele, mégis elmondták ezt párszor..nem is kell a pénz, nem ezen van a hangsúly, de egyáltalán nem jó a kapcsolatom velük, nem akarják, hogy a párom elvegyen...
24l

Hárit az anyós,mert nem jön be neki a meny jelölt :P
Tipikus esete annak,hogy nem Téged képzelt el a kisfia mellé..
Állj ki magadért/magatokért és nagyon hamar idomítsd be az anyóst,mert ha nem ezután még többet fog keresztbe tenni.
Jövő májusba akarjátok az esküvőt?akkor fogjátok megtartani ha akarja ha nem,mese nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!