Szerinted miért vett nekem ilyeneket az anyósjelöltem?
Örülök neki, csak olyan fura.
Egyébként az anyósok nem bunkók szoktak lenni? Vagy ő is az lesz később?
Biztos, hogy csak kedveskedni szeretne. Ha ilyen sűrűn jár nyaralni, neki az a húszezer nem egy nagy összeg.
Ha mindennap tusolsz, meg a ruháidat is mosod, nem kell aggódnod, hogy büdös vagy. :D
persze, mindenki csak a rossz anyósokról ír, akié meg jó, az nem panaszkodik, így olyat nem is láthatsz.
Amúgy mi is gyakran veszünk, mert ez hasznos dolog, nem csak a polcra kirakható giccs
Szerintem csak jó szándékból, ajándéknak vette, nem kell ezen megsértődni... :)
Anno a kolléganőmmel megegyeztünk, ha esetleg valamit érzünk a másikon - pl. hagymaszag, nem kell ahhoz izzadtnak lenned -, vagy látunk (csipás szem, orrváladék, lyukas harisnya, elszakadt valami, leesett gomb), akkor szólunk, és NINCS HARAG!
Egyszer beszélgess el vele, és hasonlóan mondd el neki ezt.
Nem kombinálsz, hanem nem gondolkodsz. A barátnőd ostoba mondatát készpénznek vetted.
Mellesleg ha büdös lennél, a barátnőd nem szólna, hogy az vagy? Tehát már rég tudnál róla.
Aki meg büdös, annak nem veszek ilyen drágán cuccot. És nem fürdősót.
Szerintem elég hülye felfogás ez az "azért kapok tusfürdőt mert büdös vagyok". Biztos egy olyan talált ki, aki tényleg a büdössége miatt kapott. Parfümöt is szoktak ajándékozni, azért meg senki sem haragszik.
Az emberek azért vesznek tusfürdőt, mert tetszik nekik az illata, gondolják mások is hadd élvezzék, vagy hadd fürödjön most más illattal, hadd próbáljon ki valami újat, esetleg drágábbat.
Csak kedvel, ennyi. Lehet hogy másoknak tipikus anyósuk van, de ez nem általános, örülj hogy a tied ilyen kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!