Szerinted miért vett nekem ilyeneket az anyósjelöltem?
Figyelt kérdés
Párom édesanyja néhány havonta jár nyaralni. Mindig kaptam tőle valami apróságot eddig (csokit, bögrét, tollat, ezüst ékszert), de legutóbb egy egész szettet hozott, amelyben sampon, tusfürdő, testápoló és fürdősó van. Ráadásul rákerestem ezekre a termékekre a neten, és meglepődve látom, hogy ez egy ismert márka, s a csomag körülbelül 20 ezer Forint lehetett. Amúgy ilyen tusfürdő-féléket nem azoknak szoktak venni, akik büdösek, hogy így célozzanak rá? Most tényleg ennyire kedvel már engem vagy csak arra gondolt foglalkozzak többet a külsőmmel?2013. febr. 1. 23:09
21/23 anonim válasza:
Örülj már neki, hogy kedves, értelmes anyósod van.
22/23 anonim válasza:
"Egyébként az anyósok nem bunkók szoktak lenni? Vagy ő is az lesz később?"
Egyébként te szőke nő vagy, esetleg rendőr? Mert azok szoktak ennyire buták lenni... :D (csak próbálom érzékeltetni a sztereotípiák ártó hatását, természetesen nem gondolom butának se a szőkéket, se a rendőröket, mert a végén még valaki komolyan veszi)
23/23 anonim válasza:
Ha célzás lenne,akkor 500Ft-os tescoban is megvehetőt kapnál mindig.
De egy méregdrága nem akárhol kapható szettet kaptál,örülj neki,kedveskedni akart.
Parfümöt se lehet ilyen erővel ajándékozni,mert még büdösnek hiszi magát az ajándékozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!