Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted miért vett nekem...

Szerinted miért vett nekem ilyeneket az anyósjelöltem?

Figyelt kérdés
Párom édesanyja néhány havonta jár nyaralni. Mindig kaptam tőle valami apróságot eddig (csokit, bögrét, tollat, ezüst ékszert), de legutóbb egy egész szettet hozott, amelyben sampon, tusfürdő, testápoló és fürdősó van. Ráadásul rákerestem ezekre a termékekre a neten, és meglepődve látom, hogy ez egy ismert márka, s a csomag körülbelül 20 ezer Forint lehetett. Amúgy ilyen tusfürdő-féléket nem azoknak szoktak venni, akik büdösek, hogy így célozzanak rá? Most tényleg ennyire kedvel már engem vagy csak arra gondolt foglalkozzak többet a külsőmmel?
2013. febr. 1. 23:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Mert a parfüm nagyon drága, nagyon személyes, és nem a szagok elfedésére használandó. Az a deospray. (Mondjuk azzal sem elfedni kéne a testszagot, de hát...)
2013. febr. 1. 23:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukám és a barátnője mindig illatszereket vesznek egymásnak mert szeretik. Én is örülök neki ha valami fincsi illatos dolgot kapok.

Ez nem célzás miért hagyod, hogy a barátnőd sötétítse az agyad?

Anyóssal nem kell beszélni mert még megsértődik. Ha eddig rendes volt akkor biztos nem kitolásból vette ezt neked. A fürdősó pedig pont nem alapfeltétele a tisztaságnak azt tényleg ajándékba veszik mert szép és inkább a pihentető, lazító kádfürdő jut róla az ember eszébe.

2013. febr. 2. 00:15
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
mert szeret
2013. febr. 2. 00:16
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
SzaLonta, te jó ég...
2013. febr. 2. 00:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

NEM célzás jelleggel szokták venni!

Tusfürdőt, sampont stb mindenki használ, testápolóval is mindenki tud mit kezdeni és fürdősóval is, szóval ez nem haszontalan biztos. Viszont manapság sokan nem engedhetnek meg maguknak érdekesebb, izgalmasabb fajtákat ilyesmiből, vagy egy egész szettet főleg nem, így megint csak nem lesz felesleges.

Gondolom úgy volt a bögrével, tollal, hogy vett már egy csomót, meg a fene tudja kell-e az még neked, a tusfürdővel meg tuti tudsz mit kezdeni, ráadásul valami tök jó fajta, biztos örülsz majd annak, hogy egy egész csomag mindenféle, amivel kényeztetheted magad.

2013. febr. 2. 02:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy zseni a barátnőd!!!!

És nem csak rossz anyósok vannak!!Az enyém kimondottan aranyos!

2013. febr. 2. 07:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A párom szüleitől én is hasonlót kaptam. Nem gondoltam semmi ilyenre, főleg, hogy a fiúknak is vettek. Egy egyszerű ajándék, ami mögé nem kell semmit se gondolni. Ne kombinálj.

És vannak kedves anyós-após párok, nem mind rossz..

2013. febr. 2. 09:37
 18/23 anonim ***** válasza:

kedvességből vette.

Én anyósoméknak karácsonyra vettem kézműves szappanokat, és hozzá igazi szivacsot stb... Külön rájuk jellemző illatot kerestünk, kb fél órát töltöttem a kiválasztással. Nagyon értékelték és örültek neki, főleg, hogy sikerült tényleg nagyon rájuk jellemzőeket választani, (kiderült, hogy anyósom egyik kedvenc gyógynövényét választottuk, mert szerintünk ez illett hozzá) Igy úgy érzem megérte a ráfordított időt (és pénzt is, mert ezek sem olcsó dolgok :()

Nem kell feleslegesen keresni a hibát. Biztosan van a te anyósodnak is, mint mindenkiében, az enyémnek is van, sokáig nem birom vele, de azt nem lehet róla mondani, hogy rosszat akarna, vagy ne lenne kedves, inkább túl gondoskodó az enyém.

Amúgy tusfürdőt, tisztálkodási szereket akkor szoktak venni, ha nem akarnak h..lyeséget vásárolni. A minőségi, igazán márkás drága tisztálkodási szereket az emberek általában nem túl gyakran veszik meg saját maguknak.

Örülj neki, hogy ilyen az anyósod, becsüld meg, és ne váltsd ki belőle, hogy olyan legyen mint amilyenekről sokhelyütt olvashatunk

2013. febr. 2. 10:02
 19/23 anonim ***** válasza:

"Egyébként az anyósok nem bunkók szoktak lenni? Vagy ő is az lesz később?"

Hány éves vagy? 13? Ha így folytatod tényleg az lesz, és magadnak köszönheted.

Én is kaptam már anyósomtól tussfürdőtől sprey-ig mindenfélét, nem gondoltam arra, hogy célzás lenne.

És nem, nem minden anyósból lesz hárpia.

2013. febr. 2. 11:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Valahol ezt olvastam és szerintem elég találó:

A bunkó-tipust nevezik anyósnak, a rendesekböl meg lesznek a nagymamák.

Mellesleg ha egy márkásabb szettet vett, akkor azt egész biztos nem célzásnak gondolja, arra a legocsóbb is elég lenne - de legtöbbször az ilyesmi kimondottan pozitiv ajándéknak számit, és egyeltlen értelmes ember sem kezd összevissza kombinálni, kivéve, ha kimondottan buta vagy rosszindulatú.

2013. febr. 2. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!