Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki fizeti az esküvőt? Én árva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti az esküvőt? Én árva vagyok (a női fél) a páromnak él a családja. Nincs félretett pénzem. A párom szeretne elvenni feleségül, de a családja azt mondja, hogy nem ad az esküvőnkbe pénz, mert azt a lányos család szokta fizetni.

Figyelt kérdés
Lehet. Én nem tudom, nem is várom el, hogy adjanak pénzt. Nem adnak, így is lesz esküvő, nem is ez a lényeg, hanem, hogy valóban a lány szokta fizetni az esküvőt?
2013. máj. 7. 08:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Kedves 19.

Te egy reménytelen eset vagy :-)

2013. máj. 7. 10:21
 22/30 anonim ***** válasza:
88%

az fizeti, akinek pénze van. a mi esküvőneket szüleim+párom dobták össze, mert az ő szüleinek és nekem nem volt pénzünk.

A húgoméknál szüleim fizetik, mert a párja szüleinek nincs pénze. de szüleim is visszakérik a pénzt- ami visszajön, mert nem tudják állni.

2013. máj. 7. 11:18
 23/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem első esküvőm 21 éve volt, nagyon fiatalok voltunk. Az eljegyzést az én családom állta / nő vagyok/, az esküvőt pedig felesben állták a szüleim és az első férjem szülei. Falusi szokások szerint csináltuk, ott éltünk akkor.

A másodig esküvőnket már mi álltuk a mostani férjemmel. Mivel neki is a második házassága, meg építkeztünk is éppen, csak elmentünk a szűk családdal a városházára, aztán egy étteremben foglaltunk asztalt, és meghívtuk oda a vendégeket.

2013. máj. 7. 11:19
 24/30 anonim ***** válasza:
97%
Azért ez eléggé övön aluli, hogy tudják, árva vagy és ragaszkodnak ahhoz, hogy azok fizessék, akik nincsenek? Egyék meg a pénzüket, úgy is lesz esküvő, sok - sok boldogságot. Utána ha valami bajok lesz, nem tudsz segíteni, sem ágytálat tartani mert Te csak egy árva vagy, kész pont. Undorító az ilyen..
2013. máj. 7. 11:30
 25/30 anonim ***** válasza:
19%
bocsánat, de nem együtt éltek? akkor nem együtt fizettek? ha ennyire nincs pénzed, akkor menjetek be két tanúval és kész. Nekünk is segítettek, de úgy nem akartuk, hogy az egészet a szülők fizetik. Vagy addig nem kell esküvő.
2013. máj. 7. 12:37
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

Egy kéttanús esküvő ingyen van. Te árva vagy, a párod családja bunkó állat, így nincs kit meghívni, nem kell költségekbe verni magatokat. Ész megáll, hogy van olyan ember, aki képes egy árvának az orra alá dörgölni, hogy nem élnek a szülei. Remélem, jó messze fogtok lakni ettől a népségtől.

Ezek most azt tervezték amúgy, hogy a te kontódra fognak bulizni egyet?

2013. máj. 9. 01:28
 27/30 A kérdező kommentje:

A párom nem akarja, hogy jöjjenek. És én sem erőltetem.

Érdekes volt, mert tegnap nálunk voltak ebédelni,és amikor kérdeztek az esküvőről akkor válaszoltunk illedelmesen, és amikor szóba jött az ottlétük akkor anyósom ennyit mondott: Mi nem fizetünk oda belépőt, ne is várjatok.

Pedig még nem is szólt a párom, hogy nem szeretné ha jelen lennének, így rövidre zárta anyósom a kérdést.

2013. máj. 9. 19:51
 28/30 anonim ***** válasza:

megcsinálnám az esküvőt "titokban", aztán szétküldeném a kártyát, hogy "örömmel értesítünk, hogy összeházasodTUNK"

És ha számon kérnének, megmondanánk, hogy ti sem akartatok áldozni a lagzira, mi egyetértettünk, és mi sem akartunk áldozni rá.

2013. jún. 2. 10:31
 29/30 anonim ***** válasza:
86%

Hogy régen mi volt a szokás az egy dolog.

A család csak nem támogatja az esküvőtöket és így próbálnak az utatokba állni...szerintem. Ugyanis olyan kegyetlen rokonság, h lehet vki, ha tudják, h nem élnek már a szüleid, árva vagy...és még ezzel mernek jönni? Szerintem merő gonoszság a részükről!

2014. márc. 9. 19:07
 30/30 anonim ***** válasza:
76%
Hányingert kaptam,párod jobban jár ha a kapcsolatot is megszakítja velük..
2018. aug. 23. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!