Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvőnél mit jelent hogy szűk család?
Lehet furcsa a kérdés, de arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent nektek, ha azt halljátok, hogy csak a szűk család vesz részt az esküvőn?
szülők, testvérek, és barátok ennyi?
vagy szülők testvérei és annak családjai, az már nagy lagzi? ki hogy érti?
Szűk család = szülők és testvérek, esetleg még nagyik.
Ebben már a távoli rokonság sincs benne, nemhogy a barátok :)
A barátok nem család, ha szárazon nézzük a dolgokat, hiszen nincs sem házassági, sem vérségi kapcsolat. Pláne nem a szűk család. De van, ahol előfordul, hogy bizonyos barátokra családtagként tekintenek.
Általában a szűk család szülőket, testvéreket, esetleg nagyszülőket jelent. Unokatesókat, nagynéniket, nagybácsikat már nem, de ott is lehet kivétel, ha valamelyikük lelkileg nagyon közel áll a pár valamelyik tagjához.
Nálam a szüleimet és a testvéreimet jelenti a szűk család. (Nagyszüleim már nincsenek.) Párom viszont például jobb kapcsolatban áll a barátaival, mint a szűk családjával.
hát én számolgattam és a bő család olyan 100 fő körül ( unokatestvérek, nagynénik nagybácsik, barátok stb)
:D
de lehet csak a szűk család marad, mert ez nagyon sokba fog kerülni (1,5M?)
Nekem a szűk család a szülőket, nagyszülőket, testvéreket jelenti.
Valamint a testvérek házastársait ha van ill. menyasszonyait, vőlegényeit, és azok gyerekeit. Ha nem házasodtak össze, de már van gyerek, akkor szintén jöhet a "sógor(nő)" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!