Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanus esküvő + egy ebéd a családnak. Kinek, hogy fogadták a hírt, hogy csak az ebéden volt ott a család, szülő?
hát, nekem ez fura (hacsak nincs vmi jó okod rá). szerintem szép gesztus, h a családod látja, amint kimondod az igent, még ha csak anyakönyvvezető előtt is, nem templomban, ünnepélyes(ebb) keretek között. ha már úgyis a "közelben lesznek". hiszen az ebédre hivatalosak, akkor miért nem hívod őket el a polgári szertartás részére is? (annyira) nem lehettek haragban, hisz az ebédre meghívtad őket. így nem értem, kicsit faramuci a helyzet nekem. egy anyának/apának nem az ebéd a lagfontosabb, hanem a pillannat, amikor a gyermeke odaáll, megfogadja, igent mondt, aláír, gyűrűt húz, stb.
megindokolod, h miért döntöttél így?
Igen ez igaz:(
Remélem ezért sem fognak haragudni, hogy így lesz
Az ebéden sem voltak ott. Két tanú, plusz egy hívatlan vendég, az egyik tanú barátnője, aki fotózott, az anyakönyvvez., és mi. Soha nem csinálnám másként.
Kiakadtak, apám hozzám sem akart szólni, de nem érdekelt. Megvan az előzménye - mindkét oldalról -, ami viszont nem publikus. Ha egy szülő eléri azt a gyerekénél, hogy az kizárja az élete fontos döntéseiből, az magára vessen és először önmagában keresse a hibát. Ha nem teszi, akkor panasznak, hisztinek nincs helye - ha megteszi, akkor pedig nem fog sem panszkodni, sem hisztizni, sem zsarolni, sem cirkuszolni, hanem ELFOGADJA a döntést.
Merthogy bárkinek joga van a nyílvánosségot kizárni az esküvőjéről. Az ő dolga.
1. Ott lesznek a szülők a szertartáson és az ebéden is.
2. Nem mennek a szertartásra és az ebédre sem.
Minden más variáció csak bonyodalmat okoz.Nekünk a 2. verzió volt. Csak a tanúk voltak ott és csak velük mentünk egy vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!