Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 tanus esküvő + egy ebéd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 tanus esküvő + egy ebéd a családnak. Kinek, hogy fogadták a hírt, hogy csak az ebéden volt ott a család, szülő?

Figyelt kérdés
Nem tudom szülők mit szólnának, hogy nem hívjuk meg csak az ebédre:(De én ilyet szeretnék
2012. nov. 5. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Ott volt, amikor először mentél óvodába, aztán iskolába, meg amikor ballagtál, meg amikor elhagyott a szerelmed, meg amikor beteg voltál. Bármi rossz történt veled megoszthattad vele. A jót miért nem?
2012. nov. 5. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

hát, nekem ez fura (hacsak nincs vmi jó okod rá). szerintem szép gesztus, h a családod látja, amint kimondod az igent, még ha csak anyakönyvvezető előtt is, nem templomban, ünnepélyes(ebb) keretek között. ha már úgyis a "közelben lesznek". hiszen az ebédre hivatalosak, akkor miért nem hívod őket el a polgári szertartás részére is? (annyira) nem lehettek haragban, hisz az ebédre meghívtad őket. így nem értem, kicsit faramuci a helyzet nekem. egy anyának/apának nem az ebéd a lagfontosabb, hanem a pillannat, amikor a gyermeke odaáll, megfogadja, igent mondt, aláír, gyűrűt húz, stb.

megindokolod, h miért döntöttél így?

2012. nov. 5. 14:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom talán mert csak ketten szerettünk volna ott lenni max tanu ebéd se lett volna de párom azt mondta legyen szóval mi csak úgy össze akartunk házasodni azt kész nem csinálni nagy ügyet mert hát ha ott a család meg minden akkor már ennyivel lehetne "normális" esküvő is sok helyen hallottam, hogy a pár akár elmegy külföldre és ott történik ez meg.De ha így szeretném akkor az ebéd már nem jó ötlet
2012. nov. 5. 14:57
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
akkor házasodjatok össze úgy hogy csak 2en vagytok,de ne tarts utána ebédet meg lakodalom jellegű dolgokat sem,sztem.sőt akkor én el se mondanám nekik,csak egy kis idő után
2012. nov. 5. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
igen. ha csak ketten, két tanuval, akkor okés, elfogadható, h ti így döntöttetek és tiszta a helyzet, senki nem jelenik meg az esküvőtökön, csak ti, meg a tanuk. de ha van ez az ebéd a családdal, akkor az belezavar az alapkoncepcióba és érthetetlenné, megfejthetetlenné teszi kicsit...és rengeteg sértődésre ad okot, nem alaptalanul...
2012. nov. 5. 15:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen ez igaz:(

Remélem ezért sem fognak haragudni, hogy így lesz

2012. nov. 5. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
A szülők ott lehetnek a szertartáson is, de mást nem kell meghívnod.
2012. nov. 5. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
én is így csináltam és megbántam mint a kutya.a legrondább dolog volt amire a párom rászedett hogy szulok nélkul legyen!!!
2012. nov. 5. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Az ebéden sem voltak ott. Két tanú, plusz egy hívatlan vendég, az egyik tanú barátnője, aki fotózott, az anyakönyvvez., és mi. Soha nem csinálnám másként.

Kiakadtak, apám hozzám sem akart szólni, de nem érdekelt. Megvan az előzménye - mindkét oldalról -, ami viszont nem publikus. Ha egy szülő eléri azt a gyerekénél, hogy az kizárja az élete fontos döntéseiből, az magára vessen és először önmagában keresse a hibát. Ha nem teszi, akkor panasznak, hisztinek nincs helye - ha megteszi, akkor pedig nem fog sem panszkodni, sem hisztizni, sem zsarolni, sem cirkuszolni, hanem ELFOGADJA a döntést.

Merthogy bárkinek joga van a nyílvánosségot kizárni az esküvőjéről. Az ő dolga.

2012. nov. 5. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Ott lesznek a szülők a szertartáson és az ebéden is.

2. Nem mennek a szertartásra és az ebédre sem.

Minden más variáció csak bonyodalmat okoz.Nekünk a 2. verzió volt. Csak a tanúk voltak ott és csak velük mentünk egy vacsorára.

2012. nov. 5. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!