Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálunk van így?
Mér van az,hogy mindenki a mi esküvőnket akarja megrendezni? Csak nem akarják engedni hogy beleszóljünk.
Másnál is így van?
Én spanyol pasihoz mentem hozzá :) Nekem még a ruhámat is az anyósom meg a lánytestvérei sógornői választották :)) Kis túlzással persze, mert ha nem tetszett volna, akkor nyilván az én akaratom a döntő :)
A helytől a kajáig mindent ők szerveztek, de egyáltalán nem éreztem tolakodónak :) Speciel én rossz szervező vagyok, főleg ilyen országokon átívelő dolgokban és hálás voltam nekik ezért.
Nekem olyan Bazi nagy görög lagzisnak hangzik.
Nekem van spanyol férjem és ezúton köszönném meg a lepontozómnak a lepontozást, mert ugyan neki lehet nem hasznos az én tapasztalatom, de őszintén válaszoltam a feltett kérdésre. Ami ennek az oldalnak a lényege...
Azért, mert te máshogy csinálnád, attól az én válaszom még nem lesz kevésbé hasznos. De gondolom ez nem jut el a tudatodig.Bocs az offért a többiektől
Arab családban ez eléggé ilyen... ezt meg kell szoknod, hiszen a a férjeddel a kultúrája is a tiéd lesz valahol. Lehetsz karakán és kiállhatsz a véleményedért, a dolgaidért, de akkor számolj azzal, hogy nem te leszel az anyós kedvence :) Sajnos ilyen ez....
Nálunk a nagymamám, aki mindent meg akar mondani. De nem hagyjuk neki, beletörődött abba, hogy milyen lesz a hajam, a ruhám és hogy kevés vendég lesz.
Annak idején anyuékra ráerőltették a 300 fős esküvőt, mert nagyiéknak 350 fős volt. Mondtam, hogy nálunk 50-nél több nem lesz, akárhogy is igyekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!