Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik történnek a legénybúcsúkon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik történnek a legénybúcsúkon?

Figyelt kérdés

A vőlegényem még sohasem volt legénybúcsún, de most azon gondolkodunk, hogy neki meg lesz tartva. Viszont elkezdtem aggódni, hogy mik szoktak történni ezeken a bulikon... Az oké, hogy nem csalna meg, bízom benne, viszont nem nagyon vonz az a gondolat, hogy egy vadidegen nő előtte vetkőzzön, vagy öltáncot adjon neki, vagy ilyesmi...

Szóval általánosságban kérdezem, milyenek szoktak lenni ezek a bulik?

2013. máj. 4. 13:22
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
61%
#28, én elhiszem, hogy vannak aggódó emberek, de meg kell, hogy mondjam, hogy ha még össze se házasodtunk, de az újasszony már nyomoztat utánam, hogy mi volt a legénybúcsún, akkor az esküvő kerülne bannolásra jó sansszal. Szóval óvatosan az ilyen akciókkal...
2013. máj. 4. 16:24
 32/39 anonim ***** válasza:
47%

Az épp elég óvatos, ha körbekérdezget mindenkit.

De azt ne mondd már nekem, hogy te bevallanád, ha félrelépnél. Azt se mondanád el senkinek, ha a haverod legénybúcsúján lépne félre valaki. Szóval ennyit erről.

Abban is biztos vagyok, hogy ha félrelépnél, nem lenne benned annyit, hogy elmenj orvoshoz megnézetni, lett-e valami bajod.

2013. máj. 4. 17:44
 33/39 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy ki szervezi. Az én férjem pl. több legénybúcsún is volt a baráti köréből és majdnem mindegyiken volt qrva vagy táncos lány. Aztán, amikor neki szervezték a legénybúcsút, megkérte a tanúját, hogy ne legyenek lányok, ő csak sörözni szeretne velük egy jót. Nem voltam ott, de a tanúja is elég visszafogott férfi, már akkor is voltak gyerekei, szerintem egyébként se szervezett volna nagy hepajt. De persze lehet, hogy mindenki más feleségének ezt mondták a legénybúcsú után. :) A lényeg, hogy egy legénybúcsú miatt nem szabad kiakadni, se kérdezősködni. Ha akarja, úgyis elmondja, ha meg nem akar róla beszélni, csak felidegesíted. 28N
2013. máj. 4. 20:31
 34/39 anonim ***** válasza:
23%

Az utolsó mondatodban biztos is lehetsz nyugodtan, nem vagyok se hipochonder, se rettegő neurotikus, hogy pusztán azért orvoshoz rohangáljak, mert lefekszem valakivel.

"De azt ne mondd már nekem, hogy te bevallanád, ha félrelépnél." - pedig de, amikor félreléptem ez történt.

"Azt se mondanád el senkinek, ha a haverod legénybúcsúján lépne félre valaki." - nyilván nem, nem vagyok egy spicli. Ha meg a párom ellenőrizgetni kezdene, az meg sorry, de lapát... nem vagyok hajlandó eltűrni az ellenőrizgetést, ennyi. Kontra természetesen én sem ellenőrizgetem a párom, ugyanis:

1, tisztelem

2, mint mondottam volt, nem vagyok fóbiás rettegő.

3, ha valaha az leszek, pszichológushoz fordulok, nem másokat alázok kontrollálgatással.

2013. máj. 4. 20:44
 35/39 anonim ***** válasza:
74%

A férjem legénybúcsúján hálózatban Wow-oztak:D

Ezt a pároddal kell megbeszéld...

2013. máj. 4. 22:16
 36/39 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni apszolute pozitív válaszért?
2013. máj. 5. 00:37
 37/39 anonim ***** válasza:
75%

Leírok egy pár esetet: felun a házban vőlegénynek legénybúcsú, rengeteg férfi, grilelzés, fizettek egy zenekart zenélni (én voltam az énekesnő, már megörültek h k'rva vagyok, csalódtak is h nem vetkőzöm, de hát mi zenélni mentünk,) marha sok pia, részeg éneklés amíg mindenki ki nem dőlt. EKÖZBEN menyasszony megjelent egy csapat csajjal a LEGÉNYBÚCSÚ helyszínen (mert a zenélés része nem az udvarban volt hanem egy művházszerűségben) kizavartak mindenkit, a férfiakat is a saját bulijukról h most jön a menyasszony emglepije, ki innen...Én bent maradhattam mint nő. Jött egy táncos fiú, olajozott testű kigyúrt állat, vetkőzött emg rázta a fonnadt répáját a menyasszony arcától 1 cm-re...hát nekem ez is gusztustalan volt. Szegény vőlegényt emg mi nyugtattuk odakint h ne borljon ki nagyon, érzékenyen érintette, emrt meg volt beszélve h ilyen nem lesz, nem azért mert ő akart volna, tényleg rendes srác volt. Ráadásul a fiúk buliját meg ezzel el is k'rták.

Másik: külföld, na ez keményebb, vőlegényt elrabolták, bekötik a szemét, tettek rá ilyen bébisapkát, kapott egy cumisüveget tele wiskey-vel, bekötött szem, pólójára ráírva hogy "ez a legénybúcsúm kérlek segíts hogy emlékezetes legyen" a repülőtéren találkoztam a csapattal, vőlegény azt se tudta melyik kontinesre vagy hova repülnek, fülhallgatót kapott a repülés alatt hangos zenével stb...Jó bulinak ígérkezett :)

Megint másik, ott is énekeltem de ott volt táncoslány is. K'rvaszép csaj meg kell hagyni, totál pucéran tolja a p'náját a vőlegény arcába, tejszínhabot kell nyalogatni a mellbombójától, foggal levenni a bugyis stb, de ez elég alap, ennyit midnen táncoslány csinál. Mondjuk profi volt, 20 perc show, utána fogta a motyóját meg a lét és le is lépett egy percet nem amradt mindenki nagy bánatára...nekem csak az ment a fejembe hogy jesszus utána meg arról az asztalról eszünk amit összep'názott, le se törölték és tényleg nyomta rajta vágig a nyúlterpeszeket :D

2013. szept. 28. 19:35
 38/39 anonim ***** válasza:
+1 vőlegényem nem akart semmi ilyesmit, én meg akkor terhes voltam, nekem sem hiányzott semmi extra, amúgy sem egy nagy bulizós alkat, végül halál unalmas lett átjött pár haver vacsizni meg inni, szóval nem is volt külön legény meg lánybúcsú, sose bántuk. Nincs értelme szerintem, különösen ha vaalmelyik fél féltékeny VAGY csak simán érzékeny, minek kell a nagy nap előtt megbántani, vagy h rossz szájízzel menjen a lagzira...ennyire csak nem fontos...sokkat gyakrabban találkoztam kotta részeg vőlegénnyel a nagy napon, vagy már az IGEN előtt, na ott mindig voltak sértődések, voltam olyan lagzin is ahol végül a menyasszny vőlegényének a elgjobb haverja aludt a menyasszonnyal (nem kell rosszra gondolni, összeveszett a menyasszony emg a vőlegény h a leendőbeli férj nem képes abbahagyni az ivást, menyasszony elment aludni aztán hajnalban bekopogott a haver hogy bocs rosszul vagyok ledőlök :D vőlegény meg valahol egy kanapén :) azóta is röhögnek ezen
2013. szept. 28. 19:38
 39/39 anonim ***** válasza:
+ egy, nyáron Mallorcán a strandon, minden féle feladat, fotózkodni 10 csajjal , el kell kérni 5 szám csaj telefonszámát, meg kell hivatnia magát 3 csajjal egy felesre, midnenzt úgy h nem mondhatja h legénybúcsú miatt légyszi légyszi, ez inkább tetszett. Jó az se jó h nomulgat másra de poén, érezheti h azért megy még neki a biznisz, meg elég macsó mégse pucérkodik senki az ölében. megh persze marha sok pia, kocsmáról kocsmára. El kell érnie hogy a BÁRPULTOS emghívja, akkor is ha férfi :D
2013. szept. 28. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!