Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik történnek a legénybúcsúkon?
A vőlegényem még sohasem volt legénybúcsún, de most azon gondolkodunk, hogy neki meg lesz tartva. Viszont elkezdtem aggódni, hogy mik szoktak történni ezeken a bulikon... Az oké, hogy nem csalna meg, bízom benne, viszont nem nagyon vonz az a gondolat, hogy egy vadidegen nő előtte vetkőzzön, vagy öltáncot adjon neki, vagy ilyesmi...
Szóval általánosságban kérdezem, milyenek szoktak lenni ezek a bulik?
Szerintem teljesen mindeggynek kéne lennie számodra, mivel el fog venni ezek szerint, szeret, megbíztok egymásban...stb.
Ez az "utolsó lehetősége" úgymond, de értelem szerűen nem hajnalig fognak k*rvákkal szexelni, lehet kap öltáncot, az is lehet hogy van olyan, ahol lesz/van hivatásos k*va, embere válogatja, de nem hiszem hogy ilyenkor a vőlegények bele vetik magukat utoljára az idegen nőkkel való hajnali orgiába :)Ez inkább ilyen most még akár megnézhetem azt is hogy egy idegen nő levetkőzik előtte vagy hasonló életérzés.
Én ha egyszer oda jutok, nem szólok ebbe bele, az lesz amit akar majd az ember, én meg majd utána kíváncsian hallgatom, meg jókat nevetek rajta, de aggódnia szerintem senkinek nem kell.
Ja, Kérdező, hogy te a menyasszony vagy... akkor kérlek az lesz, hogy lajtoskocsiból fog ömleni a pia, ott fog nyüzsizni a megye valamennyi Dubajból hazatért hivatásos nénije, és a falu összes 14+ szüze fel lesz avatva...:)
De ezt csak azért mondom, mert ehhez képest biztosan pozitív "csalódás" fog érni... tudod, ez egy olyan nap - a másik a leánybúcsú - ahol egyszerűen félre kellene tenni az összes önző és kisajátító hajlamot, és annak örülni, hogy akit szeretünk, az jól szórakozik, kellemesen búcsúzik a "szabad élettől":)
Szerintem meg bunkó dolog a haverok részéről lányt szervezni, ha a vőlegény kifejezetten kéri, hogy ne legyen.
Ez a vőlegény bulija, és nem a haveroké. A haverok ilyenkor nem a vőlegénynek akarnak kedveskedni, hogy na de mégis biztos szeretné, csak nem mondja, hanem saját maguk örömére csinálják, lesz*rva azt, hogy mit akar a főszereplő.
Nincs baj a táncoslánnyal, de ha kérik, hogy ne legyen, akkor szerintem szemétség.
Na, mondjuk azért nem szőnyeg alá söprendő dolog, hogy mit történik, mert ha netán ott van egy táncoslány, aki tegyük fel k. is, azt bevallani, és tegyük fel szobára vitte a vőlegény, ezt bevallani úgysem fogja, se az érintett, se a haverok. Tehát jó tudni, utólag körbekérdezni, hogy volt-e ott táncoslány vagy sem.
Mert ha volt, és esetleg szex is volt, amit ugye nem vallanak be, de lehet rá számítani, akkor akkor egy jó kis HPV-t is továbbadhat az asszonykának a férj. Az óvszerhasználat ellenére is. Aztán megnézheti magát.
"Szerintem meg bunkó dolog a haverok részéről lányt szervezni, ha a vőlegény kifejezetten kéri, hogy ne legyen."
Szerintem azért a haverok ilyenkor egy kicsit a saját malmukra is hajtják a vizet. :D
hallottam igazi kockaparty legénybúcsúról, ahol a srácok valóban counter strikeoztak, almalevet ittak, és max káromkodtak kettőt.
meg hallottam olyanról is, ahol meg volt rendelve a csaj, és az egész banda elvitte egy-egy körre, mellesleg csatakrészeg volt mind. :)
na meg a két véglet közt még számtalan variáció.
mindennek megvan az esélye, ha ennyire zavar, akkor bannold le a legénybúcsút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!