Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik történnek a legénybúcsúkon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik történnek a legénybúcsúkon?

Figyelt kérdés

A vőlegényem még sohasem volt legénybúcsún, de most azon gondolkodunk, hogy neki meg lesz tartva. Viszont elkezdtem aggódni, hogy mik szoktak történni ezeken a bulikon... Az oké, hogy nem csalna meg, bízom benne, viszont nem nagyon vonz az a gondolat, hogy egy vadidegen nő előtte vetkőzzön, vagy öltáncot adjon neki, vagy ilyesmi...

Szóval általánosságban kérdezem, milyenek szoktak lenni ezek a bulik?

2013. máj. 4. 13:22
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem feltétlen vannak ott nők.. Vagyis remélem. A párom is megy legénybúcsúba. Én k.rvára nem díjjaznám ha k.rvák lennének ott.
2013. máj. 4. 13:26
 2/39 anonim ***** válasza:
30%

Hát pedig vannak...mégis, ki a fene táncolna pénzért idegen pasiknak? Igen, táncoslányok, (akik plusz pénzért....)

Elég sok "táncoslányt" láttam már, a munkámból kifolyólag...

2013. máj. 4. 13:31
 3/39 anonim ***** válasza:
51%

Akkor egy plázába vagy az utcára se engedd ki mert ott is ku.rvák veszik körül, max nem mindenki hivatásos. :)

Egyébként meg ha megbízol benne akkor mitől tartasz?

4/39 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok. Szerintem is lehetne a fiúknak iszogatós-dumcsizós este, de ha hívnak valakit táncolni, akkor az nem a zárdából jön.
 5/39 anonim ***** válasza:
40%

Én csak egy barátnőm férjének legénybúcsújáról tudok beszámolni, ahogy a barátnőm elmondta. Nyilván amit neki a férje mondott.

Tehát ittak a vőlegény, meg három barátja egy bárban, majd diszkóba mentek, és egy sztriptízbárba.

2013. máj. 4. 13:34
 6/39 anonim ***** válasza:
76%

Embere válogatja. A legutóbbi legénybúcsún, amin a párom volt, ott ismerte mindenki a srácot és tudta, hogy ő semmiképp nem akarna ilyet, ezért nem is hívtak táncoslányt. Illetve ők sem olyanok, akik nagyon erre vágynának.Majdnem mindenkinek kapcsolata van.

A párom kifejezetten kérni fogja, hogy ő nem akar táncost. Bár szerintem szólnia sem kéne róla, mert ismerők őt is ugyanúgy. :)

2013. máj. 4. 13:36
 7/39 anonim válasza:
16%
SEX PIA S A TOBBI AGYATLANSAG
2013. máj. 4. 13:36
 8/39 anonim ***** válasza:
22%
Hát voltam már egy néhányon és a a szolidabb legénybúcsúkon is volt öltánc, a keményebbeken meg prostik. De nem kell ezen kiakadni az utolsó buli mielőtt "meghalna". Ennyit ő is megérdemel.
2013. máj. 4. 13:42
 9/39 anonim ***** válasza:
64%

Hát én hármon voltam eddig.

- pia, pia, pia, kaja, 2 qrva (egyik ronda volt mint a bűn)

- pia, pia, pia, kaja 1 qrva

- pia, pia, pia, kaja 2 qrva (egyik nem volt szép, de elment, a másik viszont bomba volt és mindenre hajlandó)

2013. máj. 4. 13:45
 10/39 anonim ***** válasza:
82%
Ez attól is függ, milyen a szervezők anyagi helyzete, egy táncoslány nem két fillér. De tényleg sok helyen szokott lenni ilyen program. Még akkor is előfordulhat, hogy a jólelkű haverok beszerveznek egyet, ha a vőlegény kifejezetten kéri, hogy ne tegyék. :)
2013. máj. 4. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!