Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik történnek a legénybúcsúkon?
A vőlegényem még sohasem volt legénybúcsún, de most azon gondolkodunk, hogy neki meg lesz tartva. Viszont elkezdtem aggódni, hogy mik szoktak történni ezeken a bulikon... Az oké, hogy nem csalna meg, bízom benne, viszont nem nagyon vonz az a gondolat, hogy egy vadidegen nő előtte vetkőzzön, vagy öltáncot adjon neki, vagy ilyesmi...
Szóval általánosságban kérdezem, milyenek szoktak lenni ezek a bulik?
Hát pedig vannak...mégis, ki a fene táncolna pénzért idegen pasiknak? Igen, táncoslányok, (akik plusz pénzért....)
Elég sok "táncoslányt" láttam már, a munkámból kifolyólag...
Akkor egy plázába vagy az utcára se engedd ki mert ott is ku.rvák veszik körül, max nem mindenki hivatásos. :)
Egyébként meg ha megbízol benne akkor mitől tartasz?
Én csak egy barátnőm férjének legénybúcsújáról tudok beszámolni, ahogy a barátnőm elmondta. Nyilván amit neki a férje mondott.
Tehát ittak a vőlegény, meg három barátja egy bárban, majd diszkóba mentek, és egy sztriptízbárba.
Embere válogatja. A legutóbbi legénybúcsún, amin a párom volt, ott ismerte mindenki a srácot és tudta, hogy ő semmiképp nem akarna ilyet, ezért nem is hívtak táncoslányt. Illetve ők sem olyanok, akik nagyon erre vágynának.Majdnem mindenkinek kapcsolata van.
A párom kifejezetten kérni fogja, hogy ő nem akar táncost. Bár szerintem szólnia sem kéne róla, mert ismerők őt is ugyanúgy. :)
Hát én hármon voltam eddig.
- pia, pia, pia, kaja, 2 qrva (egyik ronda volt mint a bűn)
- pia, pia, pia, kaja 1 qrva
- pia, pia, pia, kaja 2 qrva (egyik nem volt szép, de elment, a másik viszont bomba volt és mindenre hajlandó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!