Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik történnek a legénybúcsúkon?
A vőlegényem még sohasem volt legénybúcsún, de most azon gondolkodunk, hogy neki meg lesz tartva. Viszont elkezdtem aggódni, hogy mik szoktak történni ezeken a bulikon... Az oké, hogy nem csalna meg, bízom benne, viszont nem nagyon vonz az a gondolat, hogy egy vadidegen nő előtte vetkőzzön, vagy öltáncot adjon neki, vagy ilyesmi...
Szóval általánosságban kérdezem, milyenek szoktak lenni ezek a bulik?
Szerintem egy legénybúcsúhoz hozzá tartozik egy táncoslány. Én anélkül nem is szerveznék egyetlen cimborámnak sem.
Plusz a rengeteg pia!!!!! :)
pár napja volt egy hasonló kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..
érdemes elolvasni! XD
Elmondom, hogy nekem volt nő rajta, igaz asszony nem tudja, de azt hiszem ezt semelyik feleség nem tudja meg :D
Kis öltánc vetkőzés...
11-es vagyok! Nem értem, hogy ha nekem ez a véleményem, miért kell lepontozni a választ!
Odaírtam, hogy: "szerintem"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!