Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemnek a szülei nemrég vettek egy házat. Miután összeházasodtunk ő szeretné a nevemre íratni a ház felét. Szerintetek belemenjek? Ez nem kihasználás lenne a részemről?
Közben megnéztem a #11-et. Tehát mégiscsak ott bújkál az ördög, és ha a 'zasszony' válni akar, ott a haszonélvezeti jogod.
Szóval megette a fene.
#36, ez egy érdekes kérdés... nálunk a zautót a zasszony használja, lévén nekem elvi ellentéteim manapság a vezetéssel ... na ehhez képest a minap sanda megjegyzéseket kezdett tenni bizonyos "más pasikról, akik bezzeg örömmel takarítanak autót a szép tavaszi napokon" - én meg ugye igyekeztem minél közömbösebb arccal, együtt érző hümmögéssel elengedni a fülem mellett, lévén nekem nincs autóm...:)))
Ugye gyökeresen más helyzetet eredményezne, ha az én neven lenne a forgalmiba írva, akkor jogosan terrorizálhatna a porszívóval meg a kefével...
Jól elvittük a beszélgetést másfelé :) Egyébként érdekes azt látni, hogy mennyire másként gondolkoznak az emberek :)
Nekem például eszemben sincs a férjem íróasztalát kihagyni a takarításkor, pedig azt az esküvő előtt vette, és nincs papírom róla, hogy a fele az enyém lenne. Ő viszont elmosogatja azokat a tányérokat, amiket a nagymamámtól kaptam még szende lyánykoromban. Papíron köze nincs hozzá. :)
Nézd, a lényeg benne van abban, amit írtál, különbözőek vagyunk, különböző módon gondolkodunk. A Kérdező párját meg nem ismerjük, hogy ő hogyan gondolkodik...
(mellesleg ez az utolsó poénkodás volt persze, de az tény, hogy az itteni válaszolók az én gondolkodásom mellett már 2 sértődésre okot összehoztak volna, az egyik, hogy én marxistaként nem viselem, ha valaki számára rém fontos a magántulajdon-fétis, a másik meg ez a "majd a gyerekünkre" ajánlgatás, nálam semmi esetre sem lenne egy jó pont, hogy a majdani, még igazán ütemezésben sem lévő gyerekünk már fontosabb lenne számára, mint a kettőnk kapcsolata)
De tartok tőle, hogy itt a Kérdező ismeri a saját párját, és nem mi, tehát ő tudhatja leginkább, hogy a párja milyen válasznak örülne...
A vőlegényem venné a házat, akkor még elgondolkodnék azon, hogy belemenjek-e.
De ha a szülei, akkor nem lenne pofám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!