Felkeressem vagy sem?
Kb. 3 éve egy szórakozóhelyen megismertem egy srácot. Nagyon jól éreztük magunkat, és az éjszakát együtt töltöttük. Nagyon jól éreztük magunkat az ágyban is.
Másnap feltette a kérdést, hogy mi lesz ebből. Mondtam, hogy semmi, mert én nem vagyok híve az olyan kapcsolatoknak, ahol egyből szex, meg minden megtörténik.
Eltelt pár nap, és a srác írta, hogy találkozni akar velem. Elhívott randira. Mivel az eltelt idő alatt sokat gondoltam rá, úgy gondoltam miért ne. Találkoztunk, de utána megint pár napig semmi.
Később ez a kapcsolat átment szerető viszonyba. Szexeltünk, de nem mentünk bele kapcsolatba.
Amikor több ideje nem találkoztunk 1-2 hónap, azalatt összejöttem egy sráccal, de ő nem tudott róla.
Felkeresett, és azt mondta, hogy megváltozott és már komolyat akar, de én leráztam, mert ha barátom van, akkor nem lépek félre. (kb. 10 hónapja hogy felkeresett)
Azóta szétmentünk a barátommal, és azon gondolkodom, hogy vajon mi lett volna, ha egyszer is megpróbáljuk.
Az elején én nem akartam, aztán csak szeretői voltunk egymásnak, ő tudom, hogy más lányokkal is kavart. Most nem tudok róla semmit. Nem tudom, hogy majd' egy éve mennyire gondolhatta komolyan azt, amit mondott. Vajon tényleg már komolyat akart volna? Azt sem tudom, hogy most van-e valakije...
Mit gondoltok, felkeressem? Lehet, hogy hülyeség, de én azt érzem, hogy kettőnk között van valami vonzalom, vagy annál több is, hogy sokáig nem tudtuk abbahagyni egymással a kapcsolatot, noha az csak szeretői viszony volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!