Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, ti figyeltétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, ti figyeltétek, hogy kin mi van az esküvőn?

Figyelt kérdés
Június 4. szombatján lesz az esküvőnk. De én már kezdek megőrülni a rokonoktól, ismerősöktől. Szinte három óránként felhív valaki, hogy ilyen vagy olyan ruhában szeretne lenni. Engem zavarna-e? Könyörgöm, nem mindegy. Tőlem akár pizsamában is jöhet bárki. De kapok mindenféle színszabályzatra való hivatkozást, stb. Most komolyan: az esküvőjén ki figyeli, hogy kin, mi van. Azt hittem olyankor a menyasszonynak van fontosabb dolga is. Vagy csak én gondolom így?

2013. ápr. 27. 16:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
66%
22 valószínűleg az volt a legelegánsabb és csinos ruhája. Jó hogy nem már a kis kéttanús távoli szarodra el nem várod, hogy új ruhát vegyen, de csak a te ízlésedre. Azért gondolkozzál már el, akkor is hülyének nézlek, ha feketén cirkuszolsz, de a szürkét még tessék lássék alapod sincs kritizálni..
2013. ápr. 28. 23:37
 32/33 anonim ***** válasza:
39%
Alapvetően igyekszem betartani az illemszabályokat, és megvan a véleményem azokról, akik telibetojják, de menyasszonyként, ott, a helyszínen nem hiszem, hogy annyi időt töltenék a ruhák nézegetésével, hiszen annyi minden más fog lefoglalni, meg boldog leszek az érzés miatt is, hogy a párom felesége leszek majd :). De azon biztos, hohy felháborodnék, hogyha vki vmi nagyon világos és nagyon habos-babos ruhában jönne, mert azért határa mindennek van, és ha ennyire nem törődik vki velem, meg azzal, hogy a menyasszony én vagyok, az nagyon kiidegelne.
2013. ápr. 30. 01:36
 33/33 anonim ***** válasza:
Engem sem zavarna, ha valaki a "menyasszony színeiben" jönne. Az viszont már bökné a szemem, ha valaki köldökig érő dekoltázsos, p*csát éppen takaró miniruhában jönne (tavalyi lagziban láttam egy 30as nőcskét ilyen szerkóban, hát gyönyörű volt mint ne mondjak, főleg, hogy a combfixe totál kilátszott xD ). Egy esküvő nem kamionosok és k*rvák buli, illik felöltözni rendesen. Ez az én véleményem.
2014. máj. 28. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!