Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy ilyen esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen esküvői torta kb. mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy cukrászdánként eltérőek az árak,ezért is érdekelne csak kb.!Köszönöm!

[link]

2013. ápr. 27. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Felénk egy sima 16 szeletes torta 6-7 ezer körül van. Ez szerintem min. 24 szeletes esküvői torta, az ára minimum 15 ezer lenne, de lehet, hogy több.
2013. ápr. 27. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez egy kb.26 szeletes torta.10/16-os.Ha marcipán bevonatos és a díszítés is az,akkor 15-20e között,ha cukortészta akkor inkább 15e.Persze ez függ a beltartalomtól is. Ahogy nézem,a rózsák kéziek,nem formában készültek,ezek szépek,de maga a burkolás borzalmas,én sokkal szebbet tudok,pedig nemrég végzett kezdő cukrász vagyok. Én 10-15 között csinálok egy ilyen egyszerűbb díszítésűt.
2013. ápr. 27. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
10-es kérlek bocsáss meg, próbáltam értelmesen válaszolni a kérdésre... nálunk (40 ezres város, nem falu), ilyen árak vannak, máshol mások. Nem azt mondtam, hogy 300 ft mindenhol és pont, azt hittem ez egyértelmű.
2013. ápr. 27. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!