Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen esküvői torta kb. mennyibe kerülne?
Tudom,hogy cukrászdánként eltérőek az árak,ezért is érdekelne csak kb.!Köszönöm!
ilyet tuti nem csináltatnék, nagyon igénytelenül néz ki sztem.
a cukrászda pofátlanságától függ, h anno ezért mennyit kértek.
szerintem nem konkrétan ezt a tortát szeretné megvenni, az volt a lényeg, hogy 2 emeletes, fehér alapon piros virágos...
aki meg 5000ft-ot írt, az nagyon nincs tisztában az árakkal, annyiból az ALAPANYAG nem jön ki, akkor sem, ha fondanttal van bevonva, ha esetleg sima hab lenne rajta, még úgy is neccesen... plusz a virágok, 100-150ft darabja...
kb. 12 darab van egy 'soron', van 3 'sor', az 36db*150ft vagyis csak a virágok 5000ft-ba kerülnek... ehhez hozzá az alapanyag, plusz a haszon... 15E körül lehet szerintem, ha nem valami extra tortát szeretnél (pl. vörösbársony)
nekünk ez 25 volt:
de ezen jóval egyszerűbb virágok vannak, nem nagy kunszt, kiszúróval készültek, így nem volt külön ára, csak a fondant
"aki meg 5000ft-ot írt, az nagyon nincs tisztában az árakkal"
Látom nem érted az iróniát. Tisztában vagyok az árakkal, de mint mások is említették, ez a tora annyira igénytelen, hogy még az alapanyagárat sem éri meg. Egyébként 300ft/szelet meglehetősen olcsó esküvői tortának, igényesebb cukrászdákban ennyiért egy sima tortaszeletet nem kap az ember, nem hogy esküvőit bevonva és díszítve.
Ettől eltekintve a képen látható torta szeletenként egy petákot sem ér, nem hogy 300 ft-ot.
Akkor én nagyon igénytelen cukrászdákba járhatok... :) Kisvárosi vagyok, nálunk ha beülök egy cukrászdába 180-280 forint körül mozognak a tortaszeletek. A város legjobb cukrázdájában is 240 ft/szeletes áron vettem egy tortát, amit imád az egész család és a környék is.
Esküvői tortákat persze drágábban vállalnak és felső határ a csillagos ég, én csak egy átlagot mondtam, átlag cukrászdából, kisvárosból és hozzátettem, hogy PLUSZ a díszítés! (virágok, marcipán díszek, tűzijáték, egyéb kívánságok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!