Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy ilyen esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen esküvői torta kb. mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy cukrászdánként eltérőek az árak,ezért is érdekelne csak kb.!Köszönöm!

[link]

2013. ápr. 27. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Elég rossz kivitelezés, ráadásul egyszerű is, így max. 5000-et adnék érte. Azt, hogy mennyibe kerülne nem tudom, de hogy ennél többet nem ér, az biztos.
2013. ápr. 27. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Hat arat senki nem fog neked mondani. Nem tudod hogy milyen torta -oroszkrem, csoki, eszterhazy?- nem tudod hogy mi a bevonat -fondant, marcipan?- es azt se, hogy hany szeletesek -20,26,32 az alap?
2013. ápr. 27. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A bevonat nagyon csúnya rajta, púpos, nem lett egyenletes elkenve alatta a krém. Én át se venném, nem szeretnék ilyet látni az esküvőmön.
2013. ápr. 27. 13:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában olyan 300 ft/szelet áron lehet számolni + díszítés, persze van ennél olcsóbb, meg drágább is. Egyébként ekkora kivitelben is lehet szerintem sokkal sokkal igényesebb tortákat találni jó áron.
2013. ápr. 27. 13:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

ilyet tuti nem csináltatnék, nagyon igénytelenül néz ki sztem.

a cukrászda pofátlanságától függ, h anno ezért mennyit kértek.

2013. ápr. 27. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

szerintem nem konkrétan ezt a tortát szeretné megvenni, az volt a lényeg, hogy 2 emeletes, fehér alapon piros virágos...

aki meg 5000ft-ot írt, az nagyon nincs tisztában az árakkal, annyiból az ALAPANYAG nem jön ki, akkor sem, ha fondanttal van bevonva, ha esetleg sima hab lenne rajta, még úgy is neccesen... plusz a virágok, 100-150ft darabja...

kb. 12 darab van egy 'soron', van 3 'sor', az 36db*150ft vagyis csak a virágok 5000ft-ba kerülnek... ehhez hozzá az alapanyag, plusz a haszon... 15E körül lehet szerintem, ha nem valami extra tortát szeretnél (pl. vörösbársony)

nekünk ez 25 volt:

[link]

de ezen jóval egyszerűbb virágok vannak, nem nagy kunszt, kiszúróval készültek, így nem volt külön ára, csak a fondant

2013. ápr. 27. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó, nyugodj meg: a kérdésben szerepló tortán is elég egyszerű virágok vannak. Fogtak egy darab cukormasszát és belenyomták egy rózsaformába.
2013. ápr. 27. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

"aki meg 5000ft-ot írt, az nagyon nincs tisztában az árakkal"

Látom nem érted az iróniát. Tisztában vagyok az árakkal, de mint mások is említették, ez a tora annyira igénytelen, hogy még az alapanyagárat sem éri meg. Egyébként 300ft/szelet meglehetősen olcsó esküvői tortának, igényesebb cukrászdákban ennyiért egy sima tortaszeletet nem kap az ember, nem hogy esküvőit bevonva és díszítve.

Ettől eltekintve a képen látható torta szeletenként egy petákot sem ér, nem hogy 300 ft-ot.

2013. ápr. 27. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Akkor én nagyon igénytelen cukrászdákba járhatok... :) Kisvárosi vagyok, nálunk ha beülök egy cukrászdába 180-280 forint körül mozognak a tortaszeletek. A város legjobb cukrázdájában is 240 ft/szeletes áron vettem egy tortát, amit imád az egész család és a környék is.

Esküvői tortákat persze drágábban vállalnak és felső határ a csillagos ég, én csak egy átlagot mondtam, átlag cukrászdából, kisvárosból és hozzátettem, hogy PLUSZ a díszítés! (virágok, marcipán díszek, tűzijáték, egyéb kívánságok)

2013. ápr. 27. 15:34
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Budapesten vagy egy megyeszékhelyen nem sok cukrászdában kapsz 300 ft-ért tortasz4eletet. Falun persze más (ez nem azt jelenti, hogy rosszabb, én is ismerek remek falusi cukrászdákat, ahol valóban 2-300 között mozog egy szelet,de azért nem azt kell átlagárnak tekinteni ugye).
2013. ápr. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!