Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt menyasszony-sorstársam?
Nem menyasszony vagyok, de megértem a problémádat. Annak idején (ami nem volt túl régen) nekem saját magam tervezte, varrónő varrta (nem is fehér) szatén nagyesélyi volt a ruhám. Se fátyol, se tütü, se habcsók, se korzett, se szalagcsokrok, se abroncs. :)
A te napod, a te ruhád, a te döntésed. Azt válaszd, ami neked a legjobban tetszik.
bocs, én nem vagyok menyasszony, jóideig nem is leszek, de ha ilyen kívánalmaim lennének, akkor tuti nem járnám térdig a lábam, hanem elmennék egy ügyes varrónőhöz, és megcsináltatnám.
az olyan lesz, amilyet elképzelsz, utána pedig el tudod adni, ha úgy érzed.
amúgy nekem is felmegy az agyvizem ezektől a csupa csicsa habcsók cuccoktól.
ne csak a klasszikus menyasszonyi ruhák közt nézz szét, nekem pl nagyon tetszenek az egyszerűbb, lenge szabású pántos ruhák. nálam már az abroncsnál elkezdődik a túlzás, függetlenül a ruha fazonjától, színétől.
Kérdező: Nézz megy-két AC-klasszist vagy a Csengett, Mylord-ot. Kiváló ötleteket lehet kapni.
Aztán: ha esetleg mostanában Németország környékén jársz:
Az autókiállításon az autók mellett minden kornak ott vannak a "babái", a korabeli ruhákban, menyasszonyi ruhák is vannak kiállítva. Ötletet venni róluk kiváló. (és a jövendőpbelid addig is el lesz foglava a gépekkel:)
Milyen varrónő az, aki egy ilyen, viszonylag egyszerű ruhát nem tud megvarrni az elmondásod alapján.
Egy jó varrónő az elképzelésed alapján rajzol egy skiccet a ruháról. Azután addig változtat a rajzon, amíg olyan nem lesz a fazon amilyennek elképzelted. Sőt, azt is megmondja, ha ez a fazon nem jó az alakodra.
Igaz, ehhez idő kell. De ezután varr neked olyan ruhát, amit elképzeltél.
Keress egy rendes varrónőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!