Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felvennél olyan menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvennél olyan menyasszonyi ruhát, amit olyan nő hordott, aki már elvált?

Figyelt kérdés
A történet a következő: Kisvárosi esküvői ruha szalon kirakatában lóg az álomruhám. A kölcsönzési ára kicsit drága, de az álmaim ruhája, gondoltam összespórolom. A hétvégén találkoztam a régi példaképemmel, kiderült, hogy ő tervezte még annak idején a ruhát saját magának, de a házassága hamar tönkrement, 2 éve volt a lagzi, most meg válnak... Rossz ómen olyan ruhában férjhez menni, "amiben" már valaki elvált? Vagy te ilyenben nem hiszel és kikölcsönöznéd ezt a ruhát?
2013. ápr. 15. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
58%
Ilyen jól kerestek,hogy azt írjátok varras-vegyél újat...Rengeteg pénz arra,hogy az emberen van pár órát...Én is kölcsönöznék.De nem kérdezném meg a ruha multját a ruhát az teszi szerencsétlenné,hogy bennünk van a rossz ómenja...
2013. ápr. 15. 18:38
 12/23 anonim válasza:
100%
A ruha amit az illető viselt, aztán elvált, ha jól tudom senkin sem volt még, tehát új ruhával is annyi esélyed van válásra mint használttal.
2013. ápr. 15. 18:44
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

az nem játszik, hogy a kölcsönzési árból (azt írod magas) megvarratsz egy ugyan olyat?

Mert akkor új a ruha, a tiéd azért a pénzért, és még senki nem vált el 'belőle' :)

2013. ápr. 15. 18:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de mi van, ha a varrónő elvált? Vagy aki szőtte az anyagot hozzá?
2013. ápr. 15. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:

13as vagyok

ki pontozott le??? magyarázza már meg, mi nem tetszett!!!!!!

2013. ápr. 15. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fel. Főleg, ha az álomruhádról van szó.
2013. ápr. 15. 23:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha két éve volt a lagzi, azért jó lenne tudni azóta hányan vették fel. Én nem választanék ennyire régi ruhát, nem a válás miatt, hanem lehet hogy már kicsit szürke...
2013. ápr. 16. 01:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Elmondanám hogy 40ezer forintért már csodaszép abroncsos habosbabos, de ha egyszerűt akarsz A vonalú csipkeruhát tudsz venni magadnak. Újat, olyat ami még senkin nem volt. A kölcsönzőbe meg örülj ha kijön 90ezerből. És akkor még rosszabb esetbe szürke is, mert gondolom mindenki tisztába van vele hogy egy ruha minél fehérebb/kevesebbszer használt annál drágább.
2013. ápr. 16. 07:22
 19/23 anonim ***** válasza:

hát nálunk az egekbe van a kölcsönzés:) és a választék se tul megfelelő számomra...fele annyiból varratom a saját ruhámat, mintha kölcsönözném:) igaz, nem extravagáns varrónővel, "csak egy sima mezei" varrónővel, aki szuperül varr:)

de ha az álomruhám kölcsönözhető lenne, és árban drágább lenne megvarratni, akkor én kölcsönözném akkor is, ha elválásról van szó:) nem vagyok babonás...

24L

2013. ápr. 16. 08:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A ruhakölcsönzőben olyan ruhák vannak, amiket már csomó nő így-úgy átalakítva hordott az esküvőjén. Ma kb. a házasságok fele végződik válással: így bármilyen kölcsönzött ruhával 50%-od van rá, ha babonás vagy.
2013. ápr. 16. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!